fbpx

Coach Foundations

Jouw eerste kennismaking met Coaching.

VERKENNEN

Ontdek wat coaching daadwerkelijk is, stromingen en geschiedenis. Leer een tiental basismodellen en hoe jij bent als coach.

VERDIEPEN

Duik in het ontstaan van coaching en ontdek waarom coaching juist mensen verder brengt dan andere methodieken..

VERBREDEN

Oefenen in een veilige omgeving om jouw kennis en vaardigheden snel om te zetten naar een coach attitude.

VERSTERKEN

Jouw kwaliteiten versterken om een professionele coach te zijn met alle tools in huis om jouw gewenste doelgroep te gaan helpen is het doel.

Coach Foundations start over:

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

“Coaching is unlocking a person’s potential to maximize their own performance. It is helping them to learn rather than teaching them.” 

~ Timothy Gallwey

Kennismaken met coaching?

Coach foundations nu met introductiekorting

Hij is af! Onze allernieuwste NLP opleiding met officieel internationaal certificaat: Licensed NLP Coach. Coaching is de vorm van begeleiding die erop gericht is mensen in positieve zin te veranderen, uitgaande van gezonde mensen en een geloof in de veranderingsmogelijkheden die liggen besloten in de blijvende wisselwerking tussen inzicht en gedrag. Coachen is een vrij beroep, iedereen mag zich coach noemen. De praktijk wijst echter uit dat professioneel coachen echt een vak is en jij kunt dat nu gaan leren. 

Om kennis te maken met coaching en direct daarmee aan de slag te gaan ontwikkelde wij: Coach Foundations. Deze drie-daagse opleiding staat open voor iedereen die aan de slag wil gaan met coachen. (en het is de eerste module van de Licensed NLP Coach Opleiding)

 

Module I: Coach Foundations

Deze module is voor iedereen toegankelijk met of zonder kennis van NLP of coaching. In deze module leer je alles over het ontstaan van coaching en de geschiedenis. Je leert het model wat het absolute fundament van coaching weergeeft: het performance model.  We trainen je in een generiek coachmodel waarmee we zelf ook al jaren werken.

We leren je alles over hoe je jouw coachee doelen leert stellen. We bouwen ons coachmodel verder op met een hulpmiddel om jouw coachee snel beslissingen te leren maken over de consequenties van zijn (niet) handelen.

Ook trainen we je om jouw coaches over te laten gaan tot het maken van een actieplan en het uitvoeren van daadwerkelijke acties. We gaan in op lifecoaching en trainen je in een model waarmee jij en jouw coachee direct op zoek kunnen gaan naar balans. Aan het einde van de module presenteren we je al deze onderdelen en bouwen we een coachmodel waar al deze onderdelen in verenigd zijn en waarmee je direct aan de slag kunt. 

STUDIEMATERIAAL 
Je ontvangt van ons al het lesmateriaal tijdens de opleiding. We verstrekken ook een facultatieve boekenlijst met aanbevolen literatuur. 

Coach Foundations bestaat uit drie dagen van 09.30 uur tot ongeveer 17.00 uur. 

EXAMINERING EN CERTIFICERING 

Volg je de Coach Foundations ontvang je van ons een certificaat van deelname uitgegeven door de Society of NLP en ondertekend door de ontwikkelaar van NLP dr. Richard Bandler en licensed NLP Coaching trainer Kevin Nagtzaam.

INVESTERING 

De investering voor de Coach Foundations bedraagt €474,- inclusief alles. Daarmee bedoelen we de training op een toffe locatie, alle materialen, onbeperkt koffie, thee, water en een lekkere lunch en een bewijs van deelname uitgegeven door The Society of NLP™ en heel veel plezier.

CapitalHEROES is als onderwijsinstelling geregistreerd bij Centraal Registratie Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO). Hierdoor zijn onze trainingen, opleidingen en cursussen vrijgesteld van btw. 

Is de opleiding gericht op je (toekomstige) beroep? Dan kun je wellicht de studiekosten en andere scholingsuitgaven aftrekken. Bekijk alle informatie en voorwaarden op www.belastingdienst.nl.

Betalen in termijnen is mogelijk! We spreken daarover iets af, neem contact met ons op. 

Instromen in de Coach Foundations staat voor iedereen open en hieraan stellen wij geen eisen.

Klaar om jouw weg naar persoonlijk leiderschap te starten?

Meld je dan hier direct aan voor de NLP Coach opleiding!

26 jaar ervaring
Wij hebben samen meer dan 26 jaar ervaring in training en coaching. Dat is een vertrouwd gevoel.
 Uniek leerconcept
Wij ontwikkelden ons eigen unieke concentrisch leerconcept waarbij jij razendsnel leert en ontwikkelt.
Internationaal erkend
Onze programma’s en trainers zijn door de Society of NLP goedgekeurd en opgeleid. Certificaten zijn dan ook wereldwijd erkend.

Interesse in één van onze andere programma’s?

X