fbpx

Professioneel coachen is een vak. Dat vak leer je hier.

VERKENNEN

Ontdek wat coaching daadwerkelijk is, stromingen en geschiedenis. Leer tientallen basismodellen en wie jij bent als coach.

VERDIEPEN

Los op wat jou tegenhoudt, zodat jij anderen kunt gaan helpen hetzelfde te doen. Leer jouw NLP vaardigheden op een significant hoger level in te zetten voor coaching.

VERBREDEN

Kijk verder dan enkel NLP en verbreed jouw kennis en vaardigheden zodat je op alles voorbereid bent. Ja, dat is een universal quantifier. 

VERSTERKEN

Jouw kwaliteiten versterken om een professionele coach te zijn met alle tools in huis om jouw gewenste doelgroep te gaan helpen is het doel.

Het NLP Coach programma start over:

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

“Coaching is unlocking a person’s potential to maximize their own performance. It is helping them to learn rather than teaching them.” 

~ Timothy Gallwey

Licensed NLP Coach programma

Coaching is de vorm van begeleiding die erop gericht is mensen in positieve zin te veranderen, uitgaande van gezonde mensen en een geloof in de veranderingsmogelijkheden die liggen besloten in de blijvende wisselwerking tussen inzicht en gedrag. Coachen is een vrij beroep, iedereen mag zich coach noemen. De praktijk wijst echter uit dat professioneel coachen echt een vak is en jij kunt dat nu gaan leren. 

na deze opleiding

Na het volgen van deze opleiding kun je direct starten als Licensed NLP coach. Je weet alles over wat coaching nu eigenlijk echt is en je hebt jouw NLP vaardigheden naar een significant hoger level kunnen brengen. Je hebt heerlijk kritisch naar jezelf gekeken om blinde vlekken te ontdekken en hebt je daar in ontwikkeld. Je hebt helder wie je bent als coach en wie jij wil gaan helpen. Je hebt jouw eigen coachproces grondig in kaart gebracht. Ook heb je nagedacht over jouw manier van werken door het ontwikkelen van een coachcontract.

Met de gratis business training tijdens de feedback en felicitatiedag heb je helemaal duidelijk hoe jij bedrijfsmatig kunt gaan werken met coaching waardoor er niets je nog tegenhoudt om aan de slag te gaan.

Jij krijgt na afronding van dit programma uniek en exclusief de mogelijkheid om een gratis coachprofiel op onze website te plaatsen zodat onze bezoekers jou kunnen vinden, benaderen en boeken. Zo heb je direct kans op coachees zonder een euro te betalen voor marketing of reclame. We doen dit omdat de wereld schreeuwt om goed opgeleide professionele coaches zoals jij. 

Module I

In module I leer jij alles over het spectrum tussen adviseren, counselen, therapie, training en coaching. Hierdoor heb je precies de juiste mindset om als coach aan de slag te gaan. We duiken in de wereld van coaching en het ontstaan. We analyseren drie belangrijke stromingen binnen coaching zodat jij kunt ervaren wat wel en wat niet bij je past. Daarnaast inventariseren we samen hoe goed jij de essentiële coachvaardigheden al hebt geïnternaliseerd. Uiteraard besteden we veel aandacht aan jouw leervraag met betrekking tot coaching, en deze nemen we dan ook als rode draad mee door dit programma. Dag twee van dit programma staat in het teken van vele basismodellen voor coaching. Deze modellen behouden de absolute basis van coaching in zich. We trainen deze in zodat jij in staat bent deze modellen direct te gaan gebruiken. Dag drie staat in het teken van het proces van coaching. Als je coacht doe je zoveel meer dan een gesprek voeren. Je leert hier in ins- en outs van het proces van coaching. 

Uiteraard besteden wij veel aandacht aan jouw persoonlijke attitude en vaardigheden als coach. Daarom start je vrijwel direct met een eigen coachtraject gedurende de opleiding. Hier ontwikkel je jouw vaardigheden, kennis en houding ten opzichte van coaching op een duurzaam en diepgaand niveau. Uiteraard gaan we dit weekend direct praktisch aan de slag met coaching. Je zult direct coachgesprekken gaan voorbereiden en voeren. Het zit namelijk al lang in je. Na module I werk je thuis of op je werk aan opdrachten die je bezig houden met het vak coaching.

Module II

Module II staat in het teken van NLP als coachingsmethodiek. We kijken terug naar jouw start in dit programma, en meten hoe het er nu voor staat. Vervolgens gaan we aan de slag met dat wat voor jou geen geheimen meer kent; NLP. Toch weten we zeker dat we je opnieuw versteld doen staan door de kracht van NLP. We zoomen in op elke NLP vaardigheid en koppelen dit aan wat je hier praktisch en direct in coaching mee doet. Daarnaast kijken we intensief naar inventarisatie, interventiekeuze en inhoud van een NLP Coachsessie. Ook gaan we diepgaand aan de slag met coachthema’s. Veel problemen van coaches zijn terug te brengen naar een aantal essenties. We verkennen deze thema’s en we werken er mee. Ook deze module werken we praktisch met coaching. Jij gaat een aantal maal een coachgesprek voeren. Uiteraard krijg je van iedereen feedback om je hierin nog sterker te maken.

Module III 

Module III staat in het teken van excessen. Wat als een coachee gediagnosticeerd is met een persoonlijkheidsstoornis? Wat zijn rode vlaggen? Hoe werkt bijvoorbeeld borderline of narcisme. We zoomen in op de absolute basis in psychosociale kennis. We kijken naar samenwerking met arts, psycholoog of psychiater en ontdekken valkuilen bij coaching. Je leert om conflicten op te lossen, en om teleurstellingen te managen. Deze module besteden we ook aandacht aan trauma’s en ptss. Deze module is zeer praktisch en omvat ook tevens twee dagen praktijktraining. 

Module IV Versterken

Deze module is een afsluitende dag waarbij jij feedback krijgt op jouw ontwikkeling, je krijgt feedback op de door jou ingeleverde opdrachten en op de testing die je in module III hebt afgerond. Op deze dag neem je deel aan een gratis business training waarbij jij aan het einde helemaal inzichtelijk hebt hoe jij gaat werken als coach doordat je met jouw businessplan en NLP Coach certificaat naar buiten loopt. 

STUDIEMATERIAAL

Je ontvangt van ons al het lesmateriaal tijdens de opleiding. 

STUDIEBELASTING

Dit programma bestaat uit drie modules van drie dagen en een afsluitende dag. 

EXAMINERING EN CERTIFICERING 

Examinering, wij vinden testing beter klinken, vindt plaats door continue monitoring. Daarnaast lever je een aantal documenten op, waarmee je buiten de opleiding om, aan de slag bent geweest. Uiteraard ben je alle lessen aanwezig en participeer je actief in oefeningen.

Jij ontvangt na het succesvol afronden van de opleiding het officiële certificaat Licensed Coach of Neurolinguistic Programming. Jouw certificaat is dan ook uitgegeven door de Society of NLP en ondertekend door de ontwikkelaar van NLP dr. Richard Bandler en licensed NLP trainer Kevin Nagtzaam. Jouw certificaat is wereldwijd erkend als hét bewijs dat jij de meest actuele en volledige kennis en vaardigheden van NLP in huis hebt. Je mag je vanaf dan Licensed Practitioner of Neuro Linguistic Programming noemen en dat is een resultaat waar je trots op mag zijn. 

INVESTERING 

De investering in jezelf voor het volgen van de NLP Coachopleiding bedraagt €2474,- en is inclusief alles. Daarmee bedoelen we de training op een toplocatie, lesmateriaal, schrijfmateriaal, oefeningen, en thuisstudieopdrachten, koffie, thee, water een lekkere lunch in de weekenden, het certificaat uitgegeven door de Society of NLP™ en heel veel plezier. 

CapitalHEROES is als onderwijsinstelling geregistreerd bij Centraal Registratie Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO). Hierdoor zijn onze trainingen, opleidingen en cursussen vrijgesteld van btw. 

Is de opleiding gericht op je (toekomstige) beroep? Dan kun je wellicht de studiekosten en andere scholingsuitgaven aftrekken. Bekijk alle informatie en voorwaarden op www.belastingdienst.nl.

Betalen in termijnen is mogelijk! We spreken daarover iets af, neem contact met ons op. 

Instroomeis

Het niveau van de opleiding ligt op een werk- en denkniveau van MBO+. We gaan er van uit dat jij dat niveau ook daadwerkelijk hebt. Twijfel je daar over? Neem dan contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden. Voor het volgen van de NLP Coachopleiding is vereist dat je in aantoonbaar in het bezit bent van het NLP Master Practitionercertificaat. Na afronding ontvang je het internationaal certificaat Licensed NLP Coach uitgegeven door de Society of NLP.

 

Klaar om jouw weg naar persoonlijk leiderschap te starten?

Meld je dan hier direct aan voor het NLP Practitionerprogramma
26 jaar ervaring
Wij hebben samen meer dan 26 jaar ervaring in training en coaching. Dat is een vertrouwd gevoel.
 Uniek leerconcept
Wij ontwikkelden ons eigen unieke concentrisch leerconcept waarbij jij razendsnel leert en ontwikkelt.
Internationaal erkend
Onze programma’s en trainers zijn door de Society of NLP goedgekeurd en opgeleid. Certificaten zijn dan ook wereldwijd erkend.

Interesse in één van onze andere programma’s?

X