fbpx

De weg naar persoonlijk leiderschap start met de NLP Practitioner™.

BEPALEN
Bepaal jouw koers, dromen en doelen. Bepaal wat jij belangrijk vindt in jouw leven en bepaal wat jij gaat ontwikkelen.
OPLOSSEN
Los op wat jou tegenhoudt. Verleden, heden of toekomst. Door beperkingen en blokkades te overwinnen steven jij af op persoonlijk leiderschap.
BEREIKEN
Bereik jouw dromen en doelen zodat jij jouw beste leven kunt leven en op elk moment beter communiceert met jezelf en jouw omgeving.
GROEIEN
Leer hoe jouw brein werkt. Beter communiceren en jouw doelen bereiken is een ongelofelijk grote stap in jouw persoonlijke ontwikkeling.

Het NLP Practitioner programma start over:

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

“Brains aren’t designed to get results; they go in directions. If you know how the brain works you can set your own directions. If you don’t, then someone else will.” dr. Richard Bandler

Kom je gratis kennismaken met ons en onze opleidingen?

De volgende inspiratie- & informatieavond is op 15 juni.

aB Welkom in de wereld van persoonlijk leiderschap, communicatie en het effectief gebruik maken van jouw brein.

Waarom zou je NLP willen leren?

Het is niet ons hoofd dat de baas over ons is, dat zijn we zelf. Hoe vaak gebruik jij jouw hoofd nuttig? Kun jij beseffen dat het verleden maar een herinnering is? Vertrouw jij op jezelf? Geef jij effectief leiding aan jezelf, op je werk of aan je gezin?

Weet jij hoe je piekeren kunt stoppen? Begrijp jij dat je hoofd alleen maar verhaaltjes produceert? Ben jij goed genoeg? Ben jij jouw angst de baas? Kun jij jezelf doelen stellen waar je echt naar verlangt? Kun jij nare gevoelens stoppen? Snap jij hoe je alles kunt doen wat jij wilt als je maar de juiste strategie kent en gebruikt? Pas jij optimaal persoonlijk leiderschap toe? Weet jij dat het onbewuste duizenden malen sterker is dan het bewuste? Ben jij zélf in control?

Allemaal vragen waarop je het antwoord kunt krijgen tijdens het volgen van een NLP opleiding.

Verander de verhaaltjes in je hoofd en je gevoel verandert. En als je gevoel verandert, zal je gedrag veranderen. En als je gedrag verandert dan verandert je resultaat. Leren hoe jij jouw brein effectief kunt gebruiken om succesvol te zijn in het leven van jouw dromen en verlangens.

Klaar voor Next Level Performance?

Onze NLP Practitioner opleiding voldoet volledig aan de eisen van de Society of Neuro Linguistic Programming™ en bevat in ieder geval: 

 • Integratie van de acht basisvooronderstellingen van NLP™ op gedragsniveau  
 • Rapport maken en vasthouden 
 • Verbaal en non-verbaal pacing & leading 
 • Verbaal en non-verbaal uitlokken van reacties 
 • Kalibreren door middel van zintuiglijke ervaring 
 • Representatie systemen 
 • Milton-model 
 • Meta-model 
 • Het naar boven halen van welgevormde doelen, richting en gemoedstoestand 
 • Overlappen en het vertalen van het ene representatie systeem naar het andere 
 • Het oproepen, installeren en gebruikmaken van ankers in alle representatiesystemen 
 • De vaardigheid om je bewustzijn te beïnvloeden 
 • Submodaliteiten 
 • Chunken
 • Het oproepen en bouwen van hulpbronnen 
 • Inhoud & context reframing 
 • Het maken en gebruiken van metaforen 
 • Het ontdekken, oproepen, gebruiken, en installeren van strategieën 

STUDIEMATERIAAL

Je ontvangt van ons al het lesmateriaal tijdens de opleiding. 

STUDIEBELASTING

Onze NLP Practitioner kun je volgen in twee varianten: een dagopleiding bestaande uit vier blokken van drie dagen op vrijdag, zaterdag en zondag of een dag/ avond variant die bestaat uit drie blokken van twee dagen (in het weekend) en elf avondtrainingen. De studiebelasting buiten de opleiding om is ongeveer een a twee uur per week.

EXAMINERING EN CERTIFICERING 

Onze NLP-opleidingen kennen geen schriftelijke toetsen, examenopdrachten, opstellen of meer van die gekkigheid. De testing bestaat uit het aantonen en demonstreren van het vermogen om de basisvaardigheden, technieken, patronen en concepten van NLP te gebruiken. 

Jij ontvangt na het succesvol afronden van de opleiding het officiële certificaat Licensed Practitioner of Neurolinguistic Programming. Jouw certificaat is dan ook uitgegeven door de Society of NLP en ondertekend door de ontwikkelaar van NLP dr. Richard Bandler en licensed NLP trainers Cindy Peerlings en Kevin Nagtzaam. Jouw certificaat is wereldwijd erkend als hét bewijs dat jij de meest actuele en volledige kennis en vaardigheden van NLP in huis hebt. Je mag je vanaf dan Licensed Practitioner of Neuro Linguistic Programming noemen en dat is een resultaat waar je trots op mag zijn. 

INVESTERING 

De investering in jezelf voor het volgen van de NLP Practitioner bedraagt €2674,- voor de dagopleiding en €2474,- voor de dag/ avondopleiding en is inclusief alles. Daarmee bedoelen we de training door twee trainers op een fijne locatie, lesmateriaal, schrijfmateriaal, oefeningen, en thuisstudieopdrachten, koffie, thee, water een lekkere lunch in de weekenden, het certificaat uitgegeven door de Society of NLP™ en heel veel plezier. Tot twee maanden voor aanvang van de opleiding geldt altijd een automatische vroegboekkorting van € 150,-

CapitalHEROES is als onderwijsinstelling geregistreerd bij Centraal Registratie Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO). Hierdoor zijn onze trainingen, opleidingen en cursussen vrijgesteld van btw. 

Is de opleiding gericht op je (toekomstige) beroep? Dan kun je wellicht de studiekosten en andere scholingsuitgaven aftrekken. Bekijk alle informatie en voorwaarden op www.belastingdienst.nl.

Betalen in termijnen is mogelijk! We spreken daarover iets af, neem contact met ons op. 

OVER DE OPLEIDING

De looptijd van de NLP Practitioneropleiding is gemiddeld vijf maanden. Het doel is jou op te leiden naar het vaardigheidsniveau van een NLP Practitioner waardoor je leert werken met de basisprincipes van NLP. Het niveau van de opleiding ligt op een werk- en denkniveau van MBO+. We gaan er van uit dat jij dat niveau ook daadwerkelijk hebt. Twijfel je daar over? Neem dan contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden.  Voor het volgen van de NLP Practitioneropleiding is geen voorkennis van NLP vereist. Na afronding ontvang je het internationaal certificaat Practitioner of NLP uitgegeven door de Society of NLP.

Klaar voor Next Level Performance?

 

DATA

Najaar 2020 (dag/avondopleiding):

3 weekenden op zaterdag en zondag van 9.30 tot 16.30 uur:

 • 10 & 11 oktober
 • 12 & 13 december
 • 27 & 28 februari 2021.

en 11 maandagavonden van 19.00 tot 22.15 uur:

 • 26 oktober
 • 2, 9, 16, 23 november
 • 4, 11, 18, 25 januari       
 • 1 februari
 • 8 maart

Klaar om jouw weg naar persoonlijk leiderschap te starten?

Meld je dan direct aan voor het NLP Practitionerprogramma.
26 jaar ervaring
Wij hebben samen meer dan 26 jaar ervaring in training en coaching. Dat is een vertrouwd gevoel.
Uniek leerconcept
Wij ontwikkelden ons eigen unieke concentrisch leerconcept waarbij jij razendsnel leert en ontwikkelt.
 Internationaal erkend
Onze programma’s en trainers zijn door de Society of NLP goedgekeurd en opgeleid. Certificaten zijn dan ook wereldwijd erkend.

Interesse in één van onze andere programma’s?

X