fbpx

NLPreview

Jouw eerste kennismaking met NLP.

ERVAREN
Ervaar de kracht van NLP en wat het voor je kan doen. Ervaar onze concentrische leermethode en maak kennis met het lesmateriaal en de trainers.
LEREN
Leer een supersnelle techniek die je leert om je altijd goed te voelen wanneer jij dat wilt.
LACHEN
Leren gaat beter als je lacht. Lachend leren is wat jij gaat ervaren bij de NLPreview.
BEWUST WORDEN
Je wordt jezelf bewust van wie je bent, wil zijn en wat belangrijk voor jou is, zodat jij echt stappen in jouw persoonlijke ontwikkeling kunt zetten.

De NLPreview start over:

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

“Bad decisions, bad feelings, good decisions, good feelings.”  dr. Richard Bandler

Kom je gratis kennismaken met ons en onze opleidingen?

De volgende inspiratieavond is op 15 juni.

tWat is NLPreview?

NLPreview is een kennismaking met NLP en de manier waarop NLP bij CapitalHEROES wordt gegeven. De NLPreview is ook de eerste twee dagen van onze NLP Practitioneropleiding. Je leert in dit weekend ontzettend veel over de basis van NLP. We gaan in op hoe mensen effectief communiceren met zichzelf en anderen. We leren hoe we waarnemen en waarom dat invloed heeft op jouw gevoel. We gaan aan de slag met een krachtige techniek om nare gevoelens te stoppen en te vervangen door een fijn gevoel. Ook krijg je inzicht in het fundament van NLP.

 

Doorstromen naar de NLP Practitioneropleiding

We begrijpen heel goed dat je na het volgen van de NLPreview de smaak te pakken hebt en door wilt stromen naar de NLP Practitioner opleiding en natuurlijk is dat mogelijk. Laat ons weten dat je door wilt met de opleiding en je investering voor de NLPreview brengen we uiteraard in mindering op de investering van de NLP Practitioner opleiding.

Studiemateriaal                                                                                    

Je ontvangt van ons al het lesmateriaal tijdens de opleiding. 

STUDIEBELASTING                                                                                                                                             

De NLPreview omvat twee dagen van vier dagdelen training.

Examinering en certificering 

Er is geen examen. Jij ontvangt na het succesvol afronden van de NLPreview een bewijs van deelname waar je trots op mag zijn. 

Investering 

De investering in jezelf voor het volgen van de NLPreview bedraagt €274,- en is inclusief alles. Daarmee bedoelen we de training op een toplocatie, lesmateriaal, schrijfmateriaal, oefeningen en thuisstudieopdrachten, koffie, thee, water, een lekkere lunch, een certificaat van deelname en heel veel plezier.

CapitalHEROES is als onderwijsinstelling geregistreerd bij Centraal Registratie Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO). Hierdoor zijn onze trainingen, opleidingen en cursussen vrijgesteld van btw. 

OVER DE OPLEIDING                                                                                                                                          

De looptijd van de NLPreview is twee dagen. Het doel is jou een goede indruk te bieden van wat NLP voor jou kan betekenen. Het niveau van de opleiding ligt op een werk- en denkniveau van MBO+. We gaan er van uit dat jij dat niveau ook daadwerkelijk hebt. Twijfel je daar over? Neem dan contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden.  Voor het volgen van de NLPreview is geen voorkennis van NLP vereist. Na afronding ontvang je een certificaat van deelname.

 

Klaar voor Next Level Performance?

 

DATA

2 dagen op vrijdag en zaterdag óf op zaterdag en zondag van 9.30 tot 16.30 uur. De eerstvolgende NLPreview is op 29 & 30 mei 2020.

Klaar om jouw weg naar persoonlijk leiderschap te starten?

Meld je dan direct aan voor de NLPreview.
26 jaar ervaring
Wij hebben samen meer dan 26 jaar ervaring in training en coaching. Dat is een vertrouwd gevoel.
 Uniek leerconcept
Wij ontwikkelden ons eigen unieke concentrisch leerconcept waarbij jij razendsnel leert en ontwikkelt.
Internationaal erkend
Onze programma’s en trainers zijn door de Society of NLP goedgekeurd en opgeleid. Certificaten zijn dan ook wereldwijd erkend.

Interesse in één van onze andere programma’s?

X