fbpx
Wij zijn CapitalHEROES
 
contact

Jaar ervaring

Gevolgde opleidingen

%

Plezier

%

CapitalHEROES

Wat we doen

CapitalHEROES biedt internationaal gecertificeerde NLP opleidingen en daarnaast ontwikkelt en verzorgt CapitalHEROES workshops, trainingen, opleidingen en programma’s van hoge kwaliteit op het gebied van NLP, communicatie en effectief persoonlijk leiderschap. Wij zijn authentiek, inspirerend en soms een tikje provocatief met als doel om jou verder te brengen en we geven jou het vertrouwen en respect dat je nodig hebt om beter te worden in alles.  

Al onze opleidingen en trainingen werken met ons eigen unieke concentrisch leerconcept waardoor je razendsnel leert en ontwikkelt. Herhalen, verdiepen en toepassen zijn onze drie kernwoorden. Onze opleidingen en trainingen zijn zo ontwikkeld dat je vaardigheden leert en ook een transformatie doormaakt. 

Wij zijn CapitalHEROES. Next Level Performance. 

Meer weten over NLP?

Kevin Nagtzaam

Kevin Nagtzaam

NLP Trainer & Coach

Kevin is NLP™ Master Practitioner, NLP™ Coach, internationaal erkend NLP™ trainer  en een van de handjevol licensed NLP™ Coaching trainers in Nederland en is onder andere opgeleid door de grondlegger van NLP, dr. Richard Bandler, John LaValle, Kathleen LaValle, Paul McKenna, Alessio Roberti en vele anderen. Kevin traint door heel Nederland. Ook de overheid maakt graag gebruik van zijn diensten. Hij is thuis in vele coachingsmethodieken en is naast NLP onder andere opgeleid in kerntransformatie, hypnose en IEMT. Kevin studeerde bedrijfskunde en is sinds 2006 actief als trainer, lifecoach en teamcoach.

Cindy Peerlings

Cindy Peerlings

NLP Trainer & Coach

Cindy is NLP™ Master Practitioner, NLP™ Coach en internationaal erkend NLP™ trainer en is onder andere opgeleid door de grondlegger van NLP, dr. Richard Bandler, John LaValle, Kathleen LaValle, Paul McKenna, Kate Benson, Tony Robbins en vele anderen. Zij heeft door haar jarenlange ervaring als docent ruime kennis van diverse didactische modellen en met het ontwikkelen van onderwijs. Cindy is ook opgeleid als mBIT Coach en Body Mind Release therapeut en is de drijvende kracht achter Bewust Eindhoven; een netwerk en platform voor bewuste ondernemers. 

Wie we zijn

Kevin en Cindy richtten samen CapitalHEROES op vanuit een gedeelde visie op training en coaching en passie voor NLP

“Wij vinden het belangrijk dat elk programma een totaalbeleving is zonder nonsens. Praktische programmas met voldoende theoretische onderbouwing.  Onze programmas zijn opgebouwd rondom vier eenvoudige principes; je leert iets, je hebt een inzicht, je hebt ervaren en je hebt gelachen. Vergis je niet, lachen is een essentieel onderdeel van verandering. Je brein verandert chemisch als je lacht.”

Meer over Kevin

“Hoeveel plezier kun jij aan? 

Die vraag houdt Kevin bezig. Met zijn ruim 12 jaar ervaring bij de overheid, in het bedrijfsleven en met persoonlijke ontwikkeling is hij vastbesloten de regels van het leven te tarten. Kevin is bedreven in de wetenschap van taboewoorden. Hij doet alles om door patronen te breken. Kevin is geen positiviteitguru. Wel is hij ambitieus in het bereiken van zijn doel. Iedereen mag weten dat alles wat je denkt altijd maar een verhaaltje is. Als je de verhaaltjes in je hoofd verandert, verandert je gevoel. Als je gevoel verandert, verandert je gedrag en als je gedrag verandert, krijg je een ander resultaat. Dát is voor hem persoonlijk leiderschap.  

Kevin was 15 toen hij zijn eerste boek over NLP las. Op de middelbare school werd hij door zijn beste vriend dr. Phil genoemd. Door zijn ervaring bij zowel de overheid als in het bedrijfsleven is Kevin een ding duidelijk geworden; alles draait om de verhaaltjes in jouw hoofd. Beter communiceren, effectiever samenwerken, je angsten overwinnen, meer zelfvertrouwen, sportieve prestaties, presenteren, coachen, lesgeven, verkopen, het zijn de verhaaltjes in ons hoofd die ons tegenhouden of vooruithelpen. Als iets niet werkt, doe dan iets anders! 

‘Ik wil iedereen laten zien dat het leven om plezier gaat en dat je baas kunt worden over je eigen brein. Ieder mens heeft de potentie om groter te worden dan zichzelf. Luister goed: Jij hoeft niet uit te blinken als je dat niet wilt. Je bent goed zoals je bent, en dat klinkt heel saai, maar het is wel waar. Maar als je wel wilt en je doet het niet, moet je bij mij zijn. Jij bent je eigen superheld. Laat de wereld weten wie jij bent, je verdient het. Mensen zouden meer mogen beseffen dat ze alles in zich hebben om alles te doen wat ze willen. Mensen weten niet hoeveel succes, geluk en plezier ze aankunnen. Jij vast ook niet. Neem controle over jouw eigen leven en zoek het antwoord. Op de enige vraag die telt. ‘Hoeveel plezier kun je aan?’’.

Meer over Cindy

“Waar kom jij ’s ochtends je bed voor uit? “

Cindy is kei nieuwsgierig naar jouw antwoord op deze vraag. Waar loop jij nu echt warm voor? En wat houd je nu nog tegen om je dromen waar te maken? Zij gelooft in de kracht van toverstafjes en dat de wereld een mooiere plek wordt als iedereen zou doen waarvoor hij/ zij hier op aarde is. 

Cindy heeft er haar specialiteit van gemaakt om jou te begeleiden bij het realiseren van jouw doelen zodat jij het maximale uit jezelf, je leven en je bedrijf/carrière kunt halen. 

Toen zij een klein meisje was, dacht ze dat het een kwestie van tijd was voordat zij ontdekt zou worden. Zij was geboren om beroemd te worden en hoorde op een podium om te shinen en de mensen te vermaken. Op het grasveld voor haar huis maakte zij de mooiste dansmoves en onder de douche zong zij luidkeels met het raam open zodat de juiste mensen haar talenten zouden ontdekken. 

De werkelijkheid verliep anders… als tiener werd zij juist steeds onzekerder en ontwikkelde zij een ongezonde relatie met eten en leed zij aan hyperventilatie en allerlei angsten. Zij stopte met toneelspelen en wilde niet meer ontdekt maar gered worden. 

“Toch was er nog altijd een stemmetje dat me zei dat het leven niet zo hoefde te zijn. Ik kwam in aanraking met NLP en loste als eerste mijn hyperventilatie op. Daarna ging ik aan de slag met mijn angsten. Sindsdien is mijn motto ‘je kunt meer dan je denkt’.

Tijdens mijn eigen NLP opleidingen ontdekte ik mijn grootste passies: mensen leren hoeveel potentieel ze in zich hebben en hoe ze dat kunnen aanwenden om zelf de regie te kunnen terugpakken in hun leven.” 

DIRECT NAAR DE AGENDA

naar agenda
X