fbpx
Dr. Richard Bandler

The Society of Neuro-

Linguistic Programming™

Is opgericht in 1978 met als doel de kwaliteit te controleren van organisaties en trainers die een licentie van de Society hebben en het NLP™ model vertegenwoordigen. 

CapitalHEROES is aangesloten en gecertificeerd door The Society of NLP en volgt de lijn van de Society en Richard Bandler, de bedenker van NLP. Deze versie is het meest up-to-date, recent en modern.

Kwaliteit

De twee zegels hieronder laten zien dat de trainers door de Society zijn gecertificeerd. Het is de garantie dat de trainers volledig op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van NLP. CapitalHEROES is aangesloten en gecertificeerd door The Society of NLP en volgt de lijn van de Society en Richard Bandler, de bedenker van NLP. Deze versie is het meest up-to-date, recent en modern. 

Waarom NLP?

“NLP is education.” Een quote van Richard Bandler, één van de grondleggers van NLP. Hiermee bedoelt hij dat NLP geen therapie is, maar een methode die mensen leert hoe ze succesvoller en effectiever kunnen zijn. 

Wat is NLP?

NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren en is een verzameling van attitude, kennis, vaardigheden en technieken om gedrag en communicatie van en met jezelf en anderen te bestuderen en te beïnvloeden. 

Hoe leer je NLP?

NLP leer je op bewust en onbewust niveau. We oefenen veel in onze opleidingen, gewoon omdat je een vaardigheid beter leert als je het veel oefent. Daarnaast zullen wij het NLP gedachtegoed ook in je onbewuste prenten. Niet zelden horen we van deelnemers dat het leren sneller ging dan ze zelf hadden verwacht. Onze opleidingen bevatten wel wat theorie en de focus ligt op doen.  Al onze opleidingen werken met een concentrisch leerconcept waardoor je razendsnel leert en ontwikkelt. Herhalen, verdiepen en toepassen zijn onze drie kernwoorden.

Hoe pas je NLP toe?

Tony Robbins, Barack Obama, Oprah Winfrey, Pharrel  Williams, Russel Brand, Warren Buffet, Wendy van Dijk en ook Ans van Oudenzeel, Peter van Dragt en jij? Bekende en onbekende mensen leren NLP. Ongeveer een derde van de mensen die NLP gaan leren, doet dit om zichzelf persoonlijk te ontwikkelen. Een derde van de mensen die professioneel aan de slag willen gaan met persoonlijke ontwikkeling omdat ze bijvoorbeeld coach of een betere trainer of docent  willen  worden. En er zijn mensen die NLP leren om beter te kunnen worden als leidinggevende of werknemer in zowel het bedrijfsleven als bij de overheid. Samengevat kunnen we wel stellen dat NLP is voor iedereen die gemotiveerd is om nu het beste uit zichzelf te halen. Makkelijker kunnen we het niet maken, wel leuker.     

De stap naar persoonlijk leiderschap

Jij communiceert de hele dag. Als het niet met anderen is dan wel met jezelf. Het meest belangrijke instrument daarbij is taal, zowel verbaal als non-verbaal. In de communicatie met jezelf en anderen ben je, bewust en/ of onbewust, continu bezig met het sturen en beïnvloeden van jezelf en de ander.  

Binnen dit veranderingsproces, maar ook binnen persoonlijk leiderschap in het algemeen, biedt NLP een vernieuwend perspectief. 

NLP geeft inzicht in de denkprocessen die de basis vormen voor iemands belevingswereld en gedrag. Deze denkprocessen zijn herkenbaar aan de verbale en non-verbale communicatie en te sturen door geavanceerde en toch eenvoudige communicatietechnieken. 

BEN JIJ EEN MENS EN WIL JE: 

 • leren hoe je de beste versie van jezelf kunt worden? 

 • je bewust worden van je eigen communicatie en het effect ervan op anderen?

 • ontdekken hoe je blokkades en beperkende overtuigingen doorbreekt? 

 • inzicht krijgen hoe denkpatronen werken? 

 • leren hoe je doelen stelt en hoe je die vervolgens behaalt? 

 • weten hoe je beter met je emoties om kunt gaan? 

 • leren dat nare, negatieve stemmetje de baas te worden? 

 • vervelende dingen sneller in een ander perspectief kunnen zien? 

 • ontdekken hoe je van nare gewoonten af kunt komen? 

 • ervaren hoe je rust kunt ervaren in soms stressvolle situaties? 

Dan is NLP dé methode om jou de stap te laten maken naar persoonlijk leiderschap!

Hoe is NLP ontstaan?

NLP is bedacht door dr. Richard  Bandler  en John  Grinder. Zij ontdekten dat sommige therapeuten bijzonder succesvol waren en anderen juist niet. Het was niet alleen wát deze mensen zeiden wat zo’n groot effect had, maar vooral ook hóe zij structuur gebruikten om verandering te bereiken. De structuur van de taal bijvoorbeeld, of de mate van rapport. Ook ontdekten zij op welke wijze het brein beïnvloed kan worden. Ze ontdekten de kracht van metaforen en ankers. Hoe het zit met motivatie en succes, beïnvloeding en nog veel meer.

Al snel wilden veel mensen leren NLP te gebruiken. Dr. Richard Bandler richtte The Society of Neuro Linguistic Programming™ op en bleef continu bezig met het ontwikkelen van NLP. Het NLP van vandaag is zoveel verbeterd ten opzichte van tien jaar geleden. Net als alles en iedereen zal NLP zich steeds blijven ontwikkelen. NLP zal steeds sneller, effectiever en gemakkelijker worden om te gebruiken. The Society of Neuro-Linguistic Programming™ van Richard Bandler is opgericht in 1978 met als doel de kwaliteit te controleren van organisaties en trainers die een licentie van de Society hebben en het NLP™ model vertegenwoordigen. 

CapitalHEROES is aangesloten en gecertificeerd door The Society of NLP en volgt de lijn van de Society en Richard Bandler, de bedenker van NLP. Deze versie is het meest up-to-date, recent en modern. 

Hoe leer je NLP?

Onze opleidingen voldoen aan de hoge eisen van de Society of Neuro Linguistic Programming™. Wij hebben misschien wel de meest effectieve NLP opleidingen ontwikkeld die er te vinden zijn. NLP leer je op bewust en onbewust niveau. We oefenen veel in onze opleidingen, gewoon omdat je een vaardigheid beter leert als je het veel oefent. Daarnaast zullen wij het NLP gedachtegoed ook in je onbewuste prenten. Niet zelden horen we van deelnemers dat het leren sneller ging dan ze zelf hadden verwacht.

Onze opleidingen bevatten wel wat theorie en de focus ligt op doen.  Al onze opleidingen werken met een concentrisch leerconcept waardoor je razendsnel leert en ontwikkelt. Herhalen, verdiepen en toepassen zijn onze drie kernwoorden. Onze opleidingen zijn zo ontwikkelt dat je vaardigheden leert en ook een transformatie doormaakt.

Wij vinden dat een goede opleiding altijd vier basisprincipes bevat. Allereerst vinden wij het belangrijk dat je gelachen hebt. Je brein verandert chemisch als je lacht en leren gaat sneller als je plezier hebt. Daarnaast vinden we het een must dat je een inzicht hebt gehad. Zowel in je eigen gedrag of overtuigen als van de wereld om je heen. In onze opleiding moet je elke keer iets nieuws geleerd hebben. Oude wijn in nieuwe zakken draagt niet veel bij aan motivatie en leerpret. En als laatste heb je steeds een ervaring gehad.     

Het enige dat wij van je vragen is de bereidheid om te leren, te veranderen en je in te spannen het beste uit jezelf te halen. Onze opleidingen zitten vernuftig in elkaar. Het bevat elke bijeenkomst bovenstaande vier principes. Je werkt daardoor naar het vaardigheidsniveau van practitioner, master of coach toe. Daarnaast ben je ook actief aan de slag met jouw eigen processen. Als je na een NLP opleiding geen stappen, in de toekomst of vanuit het verleden, hebt gezet, heb je geen goede opleiding gevolgd. En ja, dat is een harde belofte aan jou.    

Hoe pas je NLP toe?

Tony Robbins, Barack Obama, Oprah Winfrey,  Pharrel  Williams, Russel Brand, Warren Buffet, Wendy van Dijk en ook Ans van Oudenzeel, Peter van Dragt en jij? Bekende en onbekende mensen leren NLP. Ongeveer een derde van de mensen die NLP gaan leren, doet dit om zichzelf persoonlijk te ontwikkelen. Een derde van de mensen die professioneel aan de slag willen gaan met persoonlijke ontwikkeling omdat ze bijvoorbeeld coach of een betere trainer of docent willen worden. En er zijn mensen die NLP leren om beter te kunnen worden als leidinggevende of werknemer in zowel het bedrijfsleven als bij de overheid.     Samengevat kunnen we wel stellen dat NLP is voor iedereen die gemotiveerd is om nu het beste uit zichzelf te halen. Makkelijker kunnen we het niet maken, wel leuker.     CapitalHEROES heeft jarenlange ervaring en expertise in het trainen en coachen en leert je hoe je met behulp van NLP effectiever en met meer plezier in het leven staat.

 Wat leer je bij NLP?

 • Door NLP leer je hoe communicatie echt werkt 
 • Door NLP leer je hoe je beter leiding kunt geven 
 • Door NLP leer je doelen stellen die je ook haalt 
 • Door NLP leer je hoe anderen en jij zelf denken 
 • Door NLP leer je hoe jij minder streng voor jezelf mag te zijn 
 • Door NLP krijg je snel inzicht in hoe de ander denkt 
 • Door NLP leer je effectiever te communiceren 
 • Door NLP leer je hoe je beter les kunt geven 
 • Door NLP leer je rapport te maken 
 • Door NLP leer je de non-verbale signalen van anderen te herkennen 
 • Door NLP leer je anderen beter begrijpen 
 • Door NLP leer je hoe je je minder irriteert aan anderen 
 • Door NLP leer je beter met je emoties om te gaan 
 • Door NLP leer je hoe je beter kunt coachen 
 • Door NLP leer je taal elegant en met precisie te gebruiken zodat je communicatie direct overtuigend overkomt 
 • Door NLP leer je de hypnotische taalpatronen gebruiken die bekende sprekers ook gebruiken 
 • Door NLP leer je iemands denkwereld te beïnvloeden 
 • Door NLP leer je hoe je je minder vaak schuldig hoeft te voelen 
 • Door NLP leer je hoe je beter kunt verkopen 
 • Door NLP leer je hoe je krachtig kunt onderhandelen 
 • Door NLP ontwikkel je persoonlijk 
 • Door NLP leer je hoe je je minder aantrekt aan anderen 
 • Door NLP leer je hoe je negatieve overtuigingen kunt doorbreken 
 • Door NLP leer je hoe je gezonder kunt leven 
 • Door NLP leer je snel van angsten af te komen 
 • Door NLP leer je dat nare, negatieve stemmetje de baas te worden
 • Door NLP leer je conflicten met jezelf en anderen snel op te lossen 
 • Door NLP kun je vervelende dingen snel in een ander perspectief zien 
 • Door NLP leer je hoe je van nare gewoonten af kunt komen 
 • Door NLP leer je hoe je rust kunt ervaren is soms stressvolle situaties 
 • Door NLP leer je dat gedachten en overtuigingen bepalen hoe je naar de wereld kijkt
 • Door NLP leer je hoe je omgeving en media je dagelijks proberen te hypnotiseren en hoe je daar jezelf tegen kunt wapenen

.

Meer lezen over onze NLP Programma's?

Meer lezen
X