Snel naar:

Corona maatregelen

Door de lockdown geven we momenteel jammer genoeg tijdelijk geen NLP infoavonden op onze trainingslocatie maar houden we vrijblijvende 1-op-2 online infoavonden. Wil je dus even persoonlijk kennismaken of ben je nog niet volledig overtuigd van het nut van NLP? Plan dan een gratis en vrijblijvend moment in via het formulier onderaan de pagina. We geven we je graag antwoord op al je vragen over onze opleidingen en over ons.

Wat houdt een NLP infoavond in?

Kom gratis kennismaken met onze NLP opleidingen en met ons. Wij vinden het leuk je te ontmoeten en te inspireren en we leren je drie krachtige tools:
1. waardoor je inzicht krijgt in waar je nu staat;
2. zodat je weet wat je tegenhoudt om je potentieel te gebruiken;
3. hoe je op ieder moment jouw emotionele staat kunt beïnvloeden.

Zeg: ‘Ja’.
Zeg ja tegen de volgende stap in je persoonlijke en professionele ontwikkeling door middel van NLP. Met NLP word je je bewust van onbewuste patronen, verbeter jij je communicatie met jezelf en anderen en leer je hoe je effectief je doelen behaalt. Het is niet ons hoofd dat de baas over ons is, dat zijn we zelf. Hoe vaak gebruik jij jouw hoofd nuttig? Kun jij beseffen dat het verleden maar een herinnering is? Vertrouw jij op jezelf? Geef jij effectief leiding aan jezelf, op je werk of aan je gezin?

NLP is persoonlijk leiderschap.
Weet jij hoe je piekeren kunt stoppen? Begrijp jij dat je hoofd alleen maar verhaaltjes produceert? Ben jij goed genoeg? Ben jij jouw angst de baas? Kun jij jezelf doelen stellen waar je echt naar verlangt? Kun jij nare gevoelens stoppen? Snap jij hoe je alles kunt doen wat jij wilt als je maar de juiste strategie kent en gebruikt? Pas jij optimaal persoonlijk leiderschap toe? Weet jij dat het onbewuste duizenden malen sterker is dan het bewuste? Ben jij zélf in control?

De verhaaltjes in jouw hoofd.
Allemaal vragen waarop je het antwoord kunt krijgen tijdens het volgen van een NLP opleiding. Verander de verhaaltjes in je hoofd en je gevoel verandert. En als je gevoel verandert, zal je gedrag veranderen. En als je gedrag verandert dan verandert je resultaat. Leren hoe jij jouw brein effectief kunt gebruiken om succesvol te zijn in het leven van jouw dromen en verlangens. Dat is NLP.

Weten of NLP iets voor jou is? Bekijk dan onze opleidingen NLP Practitioner of NLP Coach.

Impressie

Online infoavond