Onze NLP opleidingen in de buurt van 's-Hertogenbosch

Onze NLP opleiding in de omgeving van ‘s-Hertogenbosch helpt je om de regie over je leven terug te krijgen en te doen wat je echt wil doen.

1

NLP Master Practitioner

De weg naar persoonlijk leiderschap start met de NLP Practitioner™.

Volgende programma start op

Vrijdag 15 november 2024
2

NLP Coach

Na de NLP Master Practitioner™ heeft NLP geen geheimen meer voor jou.

Volgende programma start op

Vrijdag 12 april 2024
3

NLP Practitioner

Professioneel coachen is een vak. Dat vak leer je in onze NLP Coach™ opleiding.

Volgende programma start op

Vrijdag 5 april 2024 vrijdagopleiding

NLP Practitioner opleiding in Den Bosch

De start van persoonlijk leiderschap

De Basisopleiding NLP Practitioner staat open voor iedereen in (de buurt van) Den Bosch met een interesse om zichzelf te ontwikkelen. NLP is dus geschikt voor iedereen! Tijdens onze NLP Practitioner Training in de omgeving van ‘s-Hertogenbosch leer je hoe je je dromen omzet in haalbare doelen en je eigen richting bepaalt. Met technieken, hulpmiddelen en strategieën binnen de basisopleiding overwin je obstakels en neem je zelf alle beperkingen of blokkades weg. Daarnaast leer je hoe je zowel met jezelf als met anderen op een hoger niveau, effectiever en efficiënter communiceert. Ook krijg je inzicht in de werking van het brein, waardoor je meer inzicht krijgt in menselijk gedrag en je aan de slag kunt met persoonlijk leiderschap.

NLP Master Practitioner opleiding in (regio) ‘s-Hertogenbosch

Het vervolg van persoonlijk meesterschap

Heb je tijdens je NLP opleiding in de regio Den Bosch je NLP Practitioner certificering behaald? Dan is de NLP Master Practitioner opleiding een logische vervolgstap. De NLP Master Practitioner opleiding verrijkt je kennis en verdiept je begrip van communicatie en gedrag. We werken met waarden, hersenfilters en diepgewortelde overtuigingen. Leer nieuwe technieken en ontwikkel je eigen succesvolle NLP-strategieën. In de NLP Practitioner opleiding leer je alles wat NLP te bieden heeft en breng je dit in de praktijk zodat je NLP altijd en in elke situatie kunt inzetten. Dit wordt het bereiken van persoonlijk meesterschap in NLP genoemd!

NLP Coach opleiding (regio Den Bosch)

Het resultaat van professioneel meesterschap

De kwaliteit van vragen, het vermogen om zaken onder ogen te zien en het aanzetten van actie, zijn enkele factoren die het verschil maken tussen een normale en een goede coach. Onze NLP Coach opleiding staat open voor iedereen die in het bezit is van de NLP Master Practitioner certificering. In deze cursus leer je alles wat je moet weten om aan de slag te gaan als NLP-coach. Verken de geschiedenis en gebieden binnen coaching, leer het Coach Foundations-model, verbindt alles wat je al weet over NLP met coaching en leer hoe je coachingstrajecten van begin tot eind op de juiste manier neerzet. Tijdens de gratis business training zet je een eigen businessplan op om na de opleiding direct aan de slag te gaan als NLP-coach. Tijdens de opleiding werk je met echte mensen en daadwerkelijke problemen en doelen, zodat je in een veilige omgeving leert coachen en uiteindelijk een geweldige NLP-coach wordt. Dát is nou professioneel meesterschap.

Wij zijn CapitalHEROES

In de omgeving van Den Bosch biedt CapitalHEROES NLP trainingen aan. Zo neem jij het heft over je leven (terug) in je eigen handen. Wij geloven dat veel mensen hun volledige potentieel nog niet hebben ontdekt. Geldt dat ook voor jou?

Als je écht andere resultaten voor ogen hebt, moet je anders handelen. Dit vraagt ​​om nieuwe kennis, inzichten en vaardigheden. CapitalHEROES is gespecialiseerd in NLP en Persoonlijk Leiderschap. Onze opleiding in de regio van Den Bosch biedt alle tools die je nodig hebt om tot betere resultaten te komen.

Wij bieden internationaal erkende opleidingen op het gebied van NLP. Daarnaast kun je kwalitatieve workshops, trainingen en programma’s op het gebied van effectief persoonlijk leiderschap, NLP en communicatie volgen. Naast Den Bosch, zijn onze NLP opleidingen te vinden in onder andere regio Oirschot, Oisterwijk, Oss, Vught, Best, Helmond en Tilburg.

20+ reviews over CapitalHEROES

Reviews op Trustpilot

Verrijking training NLP Practitioner

In juli de NLP Practitioner afgerond bij CapitalHEROES. Zorgvuldig uitgezocht en achteraf was/is het een perfecte keuze geweest. Het is een trainingsinstituut waar de trainers zich perfect aanvullen. Ze gaan op een gedreven en zeker professionele manier te werk maar ook met de nodige humor. Het was een mooie reis met mezelf die ik zeker voortzet in de Master en Coach – de opleiding is absoluut aan te raden – eigenlijk gewoon een “must” voor iedereen. Groetjes Arien

Arien Peeters - Lees alle ervaringen