NLP trainingen in regio Tilburg bij CapitalHEROES

Ontdek de mogelijkheden en neem de regie van je leven in eigen handen met de NLP opleiding in de buurt van Tilburg bij CapitalHEROES. Doe waar je écht naar verlangt!

1

NLP Practitioner

De weg naar persoonlijk leiderschap start met de NLP Practitioner™.

Volgende programma start op

Vrijdag 5 april 2024 vrijdagopleiding
2

NLP Master Practitioner

Na de NLP Master Practitioner™ heeft NLP geen geheimen meer voor jou.

Volgende programma start op

Vrijdag 15 november 2024
3

NLP Coach

Professioneel coachen is een vak. Dat vak leer je in onze NLP Coach™ opleiding.

Volgende programma start op

Vrijdag 12 april 2024

Wij zijn CapitalHEROES: jouw NLP-experts in de buurt van Tilburg

Sta je op het punt om de controle over je eigen leven weer terug te nemen? In de omgeving Tilburg biedt CapitalHEROES verrijkende NLP trainingen aan die inspiratie en motivatie bieden. We zijn ervan overtuigd dat veel mensen hun volledige potentieel nog niet hebben gerealiseerd. Geldt dat ook voor jou?

Als jij écht betere resultaten wil behalen, is het tijd om anders te handelen. Dit gaat hand in hand met het verwerven van nieuwe kennis, inzichten en vaardigheden. Bij CapitalHEROES zijn we gespecialiseerd in NLP en Persoonlijk Leiderschap. Onze opleiding in de regio Tilburg en omstreken biedt alle tools die jij nodig hebt om betere resultaten te bereiken.

Bij ons zijn de opleidingen op het gebied van NLP internationaal erkend. CapitalHEROES is jouw betrouwbare bron voor kwaliteitsvolle workshops, trainingen en programma’s die focussen op effectief persoonlijk leiderschap, NLP en communicatie. Wat wil jij ontdekken en leren?

Naast Tilburg, zijn onze NLP opleidingen te vinden in onder andere regio Vught, Oirschot, Helmond Den Bosch, Oisterwijk, Oss en Best.

NLP Practitioner opleiding: de weg naar succes

De start van persoonlijk leiderschap

Ben je geïnteresseerd in persoonlijke ontwikkeling en bevind je je in of nabij Tilburg? Dan is de Basisopleiding NLP Practitioner bij CapitalHEROES precies wat je zoekt! NLP is toegankelijk voor iedereen, ongeacht je achtergrond of eerdere ervaringen. Tijdens onze NLP Practitioner Training in de regio Tilburg, word je aangemoedigd om je dromen te vertalen naar realiseerbare doelstellingen en zelf de regie van je leven te voeren. Met de technieken, instrumenten en strategieën die je tijdens deze basisopleiding meekrijgt, ben je in staat om obstakels te overwinnen en beperkingen of blokkades uit de weg te ruimen. Je zal tevens je vaardigheden in effectieve en efficiënte communicatie verfijnen, zowel ten aanzien van jezelf als in interactie met anderen. De opleiding biedt je ook een diepgaand inzicht in de werking van het menselijk brein, wat je begrip van menselijk gedrag aanzienlijk zal vergroten. Daardoor ben je in staat om aan de slag te gaan met persoonlijk leiderschap en te groeien in je professionele en persoonlijke leven.

Zet de volgende stap met de NLP Master Practitioner opleiding in (regio) Tilburg

Het vervolg van persoonlijk meesterschap

Heb je met succes je NLP Practitioner certificering behaald tijdens je NLP opleiding? Dan is de NLP Master Practitioner opleiding de volgende logische stap in jouw ontwikkelingspad. Deze opleiding verrijkt je bestaande kennis en verdiept je inzicht in gedrag en communicatie. We duiken dieper in thema’s als waarden, diep ingewortelde overtuigingen en de filters van onze hersenen. Je zult nieuwe technieken leren en je eigen effectieve strategieën op het gebied van NLP ontwikkelen. Je ontdekt alles wat NLP te bieden heeft en brengt dit in praktijk, zodat je NLP in elke situatie en op elk gewenst moment kunt toepassen. Dit is wat we bij CapitalHEROES ‘persoonlijk meesterschap in NLP’ noemen!

Groei uit tot een professionele NLP-coach met onze NLP Coach opleiding in omgeving Tilburg

Het resultaat van professioneel meesterschap

Wat onderscheidt een gemiddelde coach van een uitstekende coach? Het zit in de kwaliteit van gestelde vragen, de bereidheid om uitdagende onderwerpen aan te snijden en het vermogen om tot actie te stimuleren. Voor diegenen die reeds hun NLP Master Practitioner certificering hebben behaald, biedt CapitalHEROES de NLP Coach opleiding aan. Tijdens deze opleiding leer je alles wat je moet weten om een succesvolle NLP-coach te worden.

Ontdek de diverse gebieden binnen coaching, duik dieper in de geschiedenis en het Coach Foundations-model, koppel je bestaande kennis van NLP aan coaching en leer hoe je coachingstrajecten correct opzet, van start tot afronding. Je zult tijdens de opleiding werken met echte mensen en concrete problemen en doelen, waardoor je de kans krijgt om in een veilige omgeving te oefenen en uiteindelijk te groeien tot een excellente NLP-coach. Dit is wat we bij CapitalHEROES professioneel meesterschap noemen!

Dat is nog niet alles! Tijdens de gratis business training stel je je eigen businessplan op, zodat je na de opleiding meteen aan de slag kunt als NLP-coach. Bij CapitalHEROES zorgen we ervoor dat je over alle nodige kennis beschikt om je coachingcarrière met succes te lanceren.

20+ reviews over CapitalHEROES

Reviews op Trustpilot

Verrijking training NLP Practitioner

In juli de NLP Practitioner afgerond bij CapitalHEROES. Zorgvuldig uitgezocht en achteraf was/is het een perfecte keuze geweest. Het is een trainingsinstituut waar de trainers zich perfect aanvullen. Ze gaan op een gedreven en zeker professionele manier te werk maar ook met de nodige humor. Het was een mooie reis met mezelf die ik zeker voortzet in de Master en Coach – de opleiding is absoluut aan te raden – eigenlijk gewoon een “must” voor iedereen. Groetjes Arien

Arien Peeters - Lees alle ervaringen