Onze NLP opleidingen

Met een NLP opleiding in regio Veldhoven helpen wij jou om de regie over je eigen leven weer terug te pakken zodat jij kunt doen wat je echt wilt.

1

NLP Practitioner

De weg naar persoonlijk leiderschap start met de NLP Practitioner™.

Volgende programma start op

Woensdag 22 mei 2024 avondopleiding Vrijdag 11 oktober 2024 vrijdagopleiding Woensdag 20 november 2024 woensdagopleiding
2

NLP Master Practitioner

Na de NLP Master Practitioner™ heeft NLP geen geheimen meer voor jou.

Volgende programma start op

Vrijdag 15 november 2024
3

NLP Coach

Professioneel coachen is een vak. Dat vak leer je in onze NLP Coach™ opleiding.

Investeer in jezelf met een NLP opleiding vlakbij Veldhoven

CapitalHEROES is de NLP specialist in regio Veldhoven. We helpen je graag om jouw volledige potentieel te realiseren. Door te kiezen voor een NLP opleiding vlak bij Veldhoven kun je groeien op professioneel en persoonlijk gebied. Spreekt dit je aan? Dan is dit hét moment om te beginnen met een NLP opleiding. Onze NLP opleidingen zijn natuurlijk niet alleen beschikbaar in Veldhoven, maar ook in onder andere regio Best, Den Bosch, Veghel, Vught, Helmond, Oirschot, Oisterwijk en Tilburg. We bieden verschillende NLP opleidingen in regio Veldhoven aan. Zo hebben we een passende opleiding voor jou, ongeacht van hoeveel ervaring je hebt met NLP. Al onze NLP opleidingen vlakbij Veldhoven zijn erkend en dus zeker goed.

Onze NLP opleidingen in regio Veldhoven

De NLP Practitioner opleiding: start met persoonlijk leiderschap in Veldhoven

Ben je geïnteresseerd in NLP en wil je hier graag meer over leren, maar weet je gewoon niet zo goed waar je moet beginnen? Dan is de NLP Practitioner opleiding in regio Veldhoven perfect voor jou. NLP is voor iedereen en daarom bieden we een opleiding aan die je meeneemt in de basisbegrippen van NLP. In deze opleiding leer je technieken, hulpmiddelen en strategieën om obstakels op te lossen, waardoor beperkingen en blokkades je niet meer in de weg staan. Ook leer je om effectiever te communiceren, zowel met jezelf als met anderen.

De Master Practitioner opleiding: het vervolg van persoonlijk leiderschap in Veldhoven

Als je de NLP Practitioner opleiding hebt afgerond en nog steeds niet uitgeleerd bent, dan kun je bij CapitalHEROES verder met de NLP Master Practitioner opleiding aan. Hierin duiden we dieper in de wereld van NLP en leer je alles wat er te leren valt op het gebied van NLP. Je leert over waarden, breinfilters en diep ingesleten overtuigingen. Op basis van alles wat je tijdens deze NLP opleiding in regio Veldhoven leert, kun je je eigen NLP-strategieën ontwikkelen. Je leert zowel de theorie als de toepassing in de praktijk.

De NLP Coach opleiding: het resultaat van professioneel meesterschap in Veldhoven

Ten slotte bieden we ook een NLP opleiding vlak bij Veldhoven aan die je omschoolt tot een NLP Coach. In onze NLP Coach opleiding leer je meer over de geschiedenis van NLP, maar vooral hoe je dit in coaching toe kan passen. Na deze opleiding combineer je je NLP kennis met coaching, zodat je ook anderen hiermee kunt helpen.

20+ reviews over CapitalHEROES

Reviews op Trustpilot

Verrijking training NLP Practitioner

In juli de NLP Practitioner afgerond bij CapitalHEROES. Zorgvuldig uitgezocht en achteraf was/is het een perfecte keuze geweest. Het is een trainingsinstituut waar de trainers zich perfect aanvullen. Ze gaan op een gedreven en zeker professionele manier te werk maar ook met de nodige humor. Het was een mooie reis met mezelf die ik zeker voortzet in de Master en Coach – de opleiding is absoluut aan te raden – eigenlijk gewoon een “must” voor iedereen. Groetjes Arien

Arien Peeters - Lees alle ervaringen