Onze NLP opleidingen

Met een NLP opleiding in regio Vught helpen wij jou om de regie over je eigen leven weer terug te pakken zodat jij kunt doen wat je echt wilt.

1

NLP Practitioner

De weg naar persoonlijk leiderschap start met de NLP Practitioner™.

Volgende programma start op

Woensdag 22 mei 2024 avondopleiding Vrijdag 11 oktober 2024 vrijdagopleiding Woensdag 20 november 2024 woensdagopleiding
2

NLP Master Practitioner

Na de NLP Master Practitioner™ heeft NLP geen geheimen meer voor jou.

Volgende programma start op

Vrijdag 15 november 2024
3

NLP Coach

Professioneel coachen is een vak. Dat vak leer je in onze NLP Coach™ opleiding.

NLP Practitioner opleiding (regio Vught)

De start van persoonlijk leiderschap

NLP is er voor iedereen! De basisopleiding, NLP Practitioner, is toegankelijk voor iedereen die geïnteresseerd is om zichzelf te ontwikkelen. Tijdens de NLP Practitioner opleiding die wij geven in regio Vught ontdek je hoe je jouw dromen kunt omzetten in haalbare doelen en zo je eigen richting kunt bepalen. De opleiding leert je technieken, hulpmiddelen en strategieën om eventuele obstakels op te lossen en zo jouw beperkingen en blokkades te verminderen. Je leert hoe je op een hoog niveau effectiever en efficiënter kunt communiceren, zowel met jezelf als met anderen. Je krijgt daarnaast ook inzicht in hoe je brein werkt, waardoor je veel meer inzicht krijgt in menselijk gedrag waardoor je persoonlijk leiderschap kunt gaan doen.

NLP Master Practitioner opleiding (regio Vught)

Het vervolg van persoonlijk meesterschap

Als je een NLP Practitioner certificaat hebt behaald tijdens een NLP opleiding in de regio Vught, dan is de NLP Master Practitioner opleiding de volgende logische stap. Hiermee verrijk je je kennis en ontwikkel je een diepere begrip van communicatie en gedrag. We gaan aan de slag met waarden, breinfilters en diep ingesleten overtuigingen. Je zult nieuwe technieken leren en eigen succesvolle NLP-strategieën ontwikkelen. Dit is de opleiding waarin je alles leert wat NLP te bieden heeft en je het in praktijk brengt, waardoor je NLP op ieder moment en in iedere situatie kunt inzetten. Dat noemen we het bereiken van persoonlijk meesterschap in NLP!

NLP Coach opleiding (regio Vught)

Het resultaat van professioneel meesterschap

De kwaliteit van de vragen, het vermogen om te confronteren en het bevorderen van actie, zijn enkele van de factoren die het verschil uitmaken tussen gewone coaches en uitstekende coaches. De NLP Coach opleiding is voor iedereen beschikbaar die in het bezit is van een NLP Master Practitioner certificaat. In deze cursus leer je alles wat nodig is om te starten als NLP Coach. We verkennen de historie en richtingen van coaching, we onderwijzen ons Coach Foundations model en koppelen alles wat je al weet van NLP aan coaching. Bovendien leer je van begin tot eind hoe je coachingstrajecten op een juiste manier opzet en in de gratis business training ontwikkel je je eigen bedrijfsplan, zodat je direct kunt beginnen als NLP Coach. In de opleiding werken we met echte mensen en hun echte problemen of doelen, zodat je in een veilige omgeving kunt leren coachen en uiteindelijk een uitstekende NLP coach wordt. Dat is professionele meesterschap.

Naast Vught, zijn onze NLP opleidingen te vinden in onder andere regio BestDen Bosch, Helmond, Oirschot, Oisterwijk, Oss en Tilburg.

20+ reviews over CapitalHEROES

Reviews op Trustpilot

Verrijking training NLP Practitioner

In juli de NLP Practitioner afgerond bij CapitalHEROES. Zorgvuldig uitgezocht en achteraf was/is het een perfecte keuze geweest. Het is een trainingsinstituut waar de trainers zich perfect aanvullen. Ze gaan op een gedreven en zeker professionele manier te werk maar ook met de nodige humor. Het was een mooie reis met mezelf die ik zeker voortzet in de Master en Coach – de opleiding is absoluut aan te raden – eigenlijk gewoon een “must” voor iedereen. Groetjes Arien

Arien Peeters - Lees alle ervaringen