Versneld en relaxt NLP Practitioner worden?

Welkom in de wereld van persoonlijk leiderschap, communicatie en het effectief gebruik maken van jouw brein. Wil je graag weten waarom mensen zich op een bepaalde manier gedragen? Of wil je je bewust worden van je eigen communicatie en het effect ervan op anderen? Dan is de opleiding tot NLP Practitioner zeer geschikt voor jou.

In deze praktijkgerichte opleiding leer je om inzicht te krijgen in menselijk gedrag. Dat van jezelf en van anderen. NLP zou je kunnen vergelijken met een handleiding van je brein. We gaan ontdekken hoe je van nare gewoonten af kunt komen en hoe je vervelende dingen sneller in een ander perspectief kunnen zien. We leren je hoe dat nare, negatieve stemmetje de baas te worden, zodat jij beter met je emoties om kunt gaan. Iedereen heeft blokkades en beperkende overtuigingen. Tijdens deze opleiding krijg je inzicht in je eigen denkpatronen en hoe je deze doorbreekt. We gaan op zoek naar wat voor jou echt belangrijk is en leren je hoe je de regie neemt over jouw leven. Dat noemen wij persoonlijk leiderschap.

 • Bepaal jouw koers, dromen en doelen. Bepaal wat jij belangrijk vindt in jouw leven en bepaal wat jij gaat ontwikkelen.
 • Los op wat jou tegenhoudt; in het verleden, heden of toekomst. Door beperkingen en blokkades te overwinnen steven jij af op persoonlijk leiderschap.
 • Bereik jouw dromen en doelen zodat jij jouw beste leven kunt leven en op elk moment beter communiceert met jezelf en jouw omgeving.
 • Leer hoe jouw brein werkt. Inzicht krijgen in menselijk gedrag is een ongelofelijk grote stap in jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling.

NLP helpt je om betere resultaten te bereiken bij jezelf en anderen, of het nu om je partner, klant, dochter, collega of leidinggevende gaat. NLP leer je op bewust en onbewust niveau. Daarom oefenen we veel in onze opleidingen, gewoon omdat je een vaardigheid beter leert als je die veel oefent. Je kunt hier lezen wat je precies gaat leren in jouw NLP Practitioner opleiding.

Samengevat kunnen we zeggen dat NLP je helpt om te ontdekken waar je naartoe wil, wat je tot nu toe tegenhoudt en hoe je die hindernissen doorbreekt, welke hulpbronnen je nodig hebt en hoe je die kunt activeren zodat je nu een verandering kunt doormaken die je mee kunt nemen in de toekomst.

Julika volgde de NLP Practitioner opleiding

Daarom kies je voor de NLP Zomer Practitioner bij CapitalHEROES:

 • Zeer praktijkgerichte opleiding in een ontspannen en zomerse sfeer.
 • Intensieve opleiding, in 10 dagen ben je NLP Practitioner.
 • Begeleiding door twee ervaren trainers opgeleid door o.a. dr. Richard Bandler en John Grinder; de grondleggers van NLP.
 • Kleine groepen van maximaal 16 deelnemers.
 • Inclusief alle benodigde materialen en arrangementskosten, dus geen extra kosten.
 • Internationaal NLP certificaat van The Society of NLP en mede ondertekend door dr. Richard Bandler, co-creator van NLP.
 • Mogelijkheden om direct door te stromen naar de NLP Master Practitioner.

Jij ontvangt na het succesvol afronden van de opleiding het officiële certificaat Licensed Practitioner of Neurolinguistic Programming. Jouw certificaat is dan ook uitgegeven door The Society of NLP en ondertekend door de ontwikkelaar van NLP dr. Richard Bandler en licensed NLP trainers Cindy Peerlings en Kevin Nagtzaam. Jouw certificaat is wereldwijd erkend als hét bewijs dat jij de meest actuele en volledige kennis en vaardigheden van NLP in huis hebt. Je mag je vanaf dan NLP Practitioner noemen en dat is een resultaat waar je trots op mag zijn.

NIEUW! Concentrisch en blended-learning via onze online leeromgeving!

Wij geloven in de kracht van concentrisch leren. Zelfs zo erg dat we een online leeromgeving hebben ontwikkeld: de CapitalHEROES e-campus!

Bij concentrisch leren komen onderwerpen en dus begrippen steeds terug. Je kunt op deze manier nog gemakkelijk leren, verbreden en verdiepen en toepassen van NLP. Je leert sneller, gemakkelijker en leuker door ons divers aanbod van werkvormen. 

Wanneer je bij ons een NLP opleiding volgt, krijg jij gratis toegang tot onze e-campus en koppelen we je aan de online leeromgeving van de opleiding die je volgt. Zo kun je ook thuis, op je werk, in de trein of heel ergens anders gericht werken aan het ontwikkelen van jouw persoonlijk leiderschap met NLP.  

Impressie

Anja volgde de NLP Practitioner opleiding

Zij gingen je voor

Gré IJntema

Jullie zijn een gouden combi en jullie manier van lesgeven heeft me meer gebracht dan ik had verwacht. Mijn dank is niet in woorden uit te drukken. Ik heb mijn leven weer in eigen hand. Vanaf nu is het aan mij en dat voelt héél erg goed!

Vincent van Engelen

Ik heb de NLP Practitioner als super positief ervaren. Verbazingwekkend om te zien wat je met je eigen brein kunt doen. Ik had niet verwacht dat ik al zoveel verschil zou merken. De inhoud van de opleiding was voor mij heel compleet en bruikbaar in mijn dagelijks leven. Smaakt naar meer!

May Kliebish

Mijn complimenten met hoe jullie in de training staan. Enthousiast, duidelijk, leerzaam. Ik voel me er heel prettig bij. Dank je.

Daniëlle Bloks

Lieve Kevin & Cindy, ik ben heel dankbaar dat ik iedere keer weer jullie NLP lessen kan en mag bijwonen. De wijze waarop jullie les geven vind ik geweldig. Top! Dank jullie wel.

Investering

De investering in jezelf voor het volgen van de NLP Zomer Practitioner is inclusief alles. Daarmee bedoelen we de training en begeleiding door twee trainers, alle materialen, onbeperkt koffie, thee, water, koekjes, een lekkere lunch en natuurlijk het certificaat uitgegeven door The Society of NLP. Onze opleidingen zijn vrijgesteld van BTW.

Is de opleiding gericht op je (toekomstige) werk? Dan zijn de kosten van NLP Practitioner in 2021 nog aftrekbaar bij de aangifte inkomstenbelasting. Het bedrag dat je terugkrijgt loopt, afhankelijk van je belastingschaal, al gemakkelijk op tot zo’n €1000,- afhankelijk van je belastingschaal (37%, 40% of 52%). Bekijk alle informatie en voorwaarden op www.belastingdienst.nl. Betalen in termijnen is mogelijk! Neem daarvoor contact met ons op.

Vroegboektarief tot 22 mei 2021

€ 2324,-

Standaardtarief all-in

€ 2474,-

Wil je een volledig NLP traject bij ons volgen? Neem dan contact op en informeer naar de mogelijkheden!

Data

De looptijd van de NLP Zomer Practitioner is 10 dagen. Onze NLP Zomer Practitioner is een dagopleiding en bestaat uit twee blokken van vier dagen (donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag) en één blok van twee dagen (zaterdag en zondag). De opleiding is daarom uitstekend te combineren met je werk en jouw privé leven en een uitstekende keuze om versneld een internationaal certificaat NLP Practitioner te behalen.

Blok 1:

 • Donderdag 22 juli
 • Vrijdag 23 juli
 • Zaterdag 24  juli
 • Zondag 25  juli

Blok 2:

 • Donderdag 29 juli
 • Vrijdag 30 juli
 • Zaterdag 31 juli
 • Zondag  1 augustus

Blok 3

 • Zaterdag 4 september
 • Zondag 5 september
Randy volgde de NLP Practitioner opleiding

Veelgestelde vragen over NLP Zomer Practitioner 2021

Is het mogelijk om eerst persoonlijk kennis te maken met CapitalHEROES?

Uiteraard is het mogelijk om eerst kennis te komen maken met ons en onze werkwijze. Wij organiseren regelmatig een gratis infoavond. In twee uur laten wij je de kracht van NLP ervaren, maak je kennis met de trainers en krijg je een goed beeld van onze manier van werken.

Kijk hier voor meer informatie en om je aan te melden voor de eerstvolgende infoavond.

Lukt het je niet om een infoavond bij te wonen? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.

Kan ik blijven overnachten?

Of je in de buurt blijft overnachten of niet bepaal je helemaal zelf. Als je van verder komt, is het misschien prettiger om niet ook nog te hoeven reizen. We kunnen ons voorstellen dat je na een opleidingsdag lekker vol met energie, kennis en inzichten zit. Het kan dan prettig zijn om lekker te blijven slapen. Dat is helemaal aan jou! Heb je tips nodig, laat het ons weten!

Waar vindt de opleiding plaats?

Alle opleidingen en trainingen van CapitalHEROES vinden plaats in Eindhoven, stadsdeel Stratum. Onze trainingsruimte bevindt zich in een prachtig vooroorlogs voormalig schoolgebouw uit 1938, waar nu diverse ondernemers hun kantoor of atelier hebben. We hebben een binnenplaats, zitten vlakbij het bos, er is een bushalte voor de deur en je kunt er gratis parkeren.

Krijg ik korting als ik me voor meer opleidingen tegelijk inschrijf?

Uiteraard. Naast het vroegboektarief, hebben we aantrekkelijke kortingen als je je tegelijk inschrijft voor meerdere opleidingen. Vaak wordt gekozen voor een combi van NLP Practitioner en NLP Master Practitioner. Nog meer voordeel krijg je wanneer je je inschrijft voor het hele pakket: NLP Practitioner, NLP Master Practitioner en NLP Coach.

Heb je hier interesse in, neem dan even persoonlijk contact met ons op.

Waarom zou ik kiezen voor de NLP Zomer Practitioner en hoeveel tijd ben ik ermee kwijt?

De NLP Zomer Practitioner is zo samengesteld dat het mogelijk is om in 10 dagen al NLP Practitioner te worden.  Dat kan door de slimme en concentrische opbouw van ons programma dat qua inhoud niet afwijkt van onze reguliere NLP Practitioner. Het betekent wel dat we je vooraf vragen om al wat theorie te lezen die wij je zullen verstrekken en dat je een aantal leuke oefenopdrachten thuis uitvoert. Tussen blok 1 en blok 2 zitten een paar dagen vrij en tussen blok 2 en 3 vijf weken om de stof te laten bezinken en in je eigen omgeving te oefenen.

De opleiding is daarom uitstekend te combineren met je werk en jouw privé leven en een uitstekende keuze om versneld een internationaal certificaat NLP Practitioner te behalen.

Start NLP Zomer Practitioner 2021

donderdag 22 juli 2021