Ontdek of coaching iets voor jou is!

Iedereen heeft een coach nodig want niemand is groots in zijn eentje. Dat klinkt misschien als een negatief statement, maar het tegenovergestelde is waar. Waar zou je zijn zonder de mensen om je heen? Coachen is de kunst van het stellen van kwalitatief goede vragen. Niet het geven van adviezen of het aanleren van vaardigheden. De antwoorden zitten al lang in de gecoachte of zoals wij ze noemen de coachee. Wanneer je over tien jaar een boek, artikel of de krant leest en je ziet jouw coachee succesvol zijn in wat dan ook kun je er van op aan dat jij een verschil hebt kunnen maken en is dat jouw resultaat.

Randy volgde de training coach foundations

Coach foundations

In deze training geven we je een overzicht van de geschiedenis van coaching en de bijdrage dit Timothy Gallwey en Sir John Whitmore hebben geleverd. We nemen je mee in de modellen waarmee we werken en die jij gemakkelijk kunt leren. Uiteindelijk trainen we jouw vaardigheden en attitude om te kunnen werken met het model dat wij zelf hebben ontwikkel: het Coach Foundations Model.

We zullen veel oefenen in de modellen die we je aan bieden. Een van de valkuilen wanneer je net begint met coachen is dat je uiteindelijk zelf adviezen gaat geven. Dit verbieden we je met een knipoog tijdens deze training. Allereerst is het zaak om tijdens deze training de instructies te volgen. Wanneer heb jij iets voor het laatst voor het eerst gedaan? Vertrouw op ons. Wij weten dat je in potentie al een coach bent. Volg onze instructies tijdens de oefeningen en onderneem actie en maak plezier.

Coaching is het focussen op toekomstige mogelijkheden en niet het bevechten van het verleden want daar is therapie voor. Coachees interesseert over het algemeen het hele proces van coaching niet, ze zijn gefocust op zichzelf en terecht. Laat deze training voor jou een begin zijn van een ontwikkeling van jouw vaardigheden als coach. Neem het in je op, experimenteer en ontdek en laat het op een zeker moment weer los. Laten we samen de wereld een mooiere plek maken. Welkom bij de training Coach Foundations!

Deze training is voor iedereen toegankelijk met of zonder kennis van NLP of coaching. Je leert alles over het ontstaan van coaching en de geschiedenis. Je leert het model wat het absolute fundament van coaching weergeeft: het performance model. We trainen je in een generiek coachmodel waarmee we zelf ook al jaren werken.

We leren je alles over hoe je jouw coachee doelen leert stellen. We bouwen ons coachmodel verder op met een hulpmiddel om jouw coachee snel beslissingen te leren maken over de consequenties van zijn (niet) handelen.

Ook trainen we je om jouw coaches over te laten gaan tot het maken van een actieplan en het uitvoeren van daadwerkelijke acties. We gaan in op life coaching en trainen je in een model waarmee jij en jouw coachee direct op zoek kunnen gaan naar balans. Aan het einde van de module presenteren we je al deze onderdelen en bouwen we een coachmodel waar al deze onderdelen in verenigd zijn en waarmee je direct aan de slag kunt.

Impressie

Zij gingen je voor

Joyce Smeets

Jullie zijn zo een fantastisch team. Zo verschillend maar zo aanvullend. Ik kijk alweer uit naar de volgende opleiding. Jullie zijn verslavend.

Randy Rouschop

Heel sterk (GROW), mooie koppeling levenswiel, fijne sfeer. Fantastische inkijk in coaching en voor iedereen inzetbaar. Nuttig als coach maar ook voor eigen inzichten. Top!

Lisa Tober

Wat onwijs leuk en leerzaam, na dit weekend weet ik waar mijn kracht ligt als coach en heb ik concrete modellen en handvatten om te gebruiken. Ik ben een stuk zekerder van mezelf.

Investering

De investering in jezelf voor het volgen van de Coach Foundations is inclusief alles. Daarmee bedoelen we de training en begeleiding door twee trainers, alle materialen, onbeperkt koffie, thee, water, koekjes, een lekkere lunch en een bewijs van deelname uitgegeven door The Society of NLP. Onze trainingen zijn vrijgesteld van BTW.

Vroegboektarief tot twee maanden voor de start

€ 394,-

Standaardtarief

€ 474,-

Wil je een volledig NLP traject bij ons volgen? Neem dan contact op en informeer naar de mogelijkheden!

Data

De training coach foundations duurt drie dagen en wordt gegeven op vrijdag, zaterdag en zondag. De volgende training Coach Foundations start in 2022 op

  • 28, 29, 30 januari

van 9.30 tot 16.30 uur.

Veelgestelde vragen over Coach Foundations

Kan ik meedoen zonder ervaring met coaching of NLP?

Ja. Iedereen is welkom in de training Coach Foundations. Ook zonder ervaring met coachen en/ of NLP. We leren je stapsgewijs vaardigheden aan zodat je snel een solide fundament legt om jouw coachingsvaardigheden te ontwikkelen.

Ben ik na het volgen van de training een coach?

Iedereen is in meer of mindere mate een coach. Het beroep van coach is een vrij beroep. Iedereen mag het uitoefenen. Je kunt jezelf afvragen of een drie daagse training genoeg is om een top coach te zijn. Wij adviseren mensen die willen coachen een NLP Practitioner en Master opleiding te volgen naast een NLP Coach opleiding. Zo ben je echt goed in staat om als coach jezelf te presenteren en – niet in de laatste plaats – mensen echt verder te helpen.

Waar vindt Coach Foundations plaats?

Alle opleidingen en trainingen van CapitalHEROES vinden plaats in Eindhoven, stadsdeel Stratum. Onze trainingsruimte bevindt zich in een prachtig vooroorlogs voormalig schoolgebouw uit 1938, waar nu diverse ondernemers hun kantoor of atelier hebben. We hebben een binnenplaats, zitten vlakbij het bos, er is een bushalte voor de deur en je kunt er gratis parkeren.

Start Coach Foundations

vrijdag 28 januari 2022

15+ reviews over CapitalHEROES

Reviews op Trustpilot

Verrijking training NLP Practitioner

In juli de NLP Practitioner afgerond bij CapitalHEROES. Zorgvuldig uitgezocht en achteraf was/is het een perfecte keuze geweest. Het is een trainingsinstituut waar de trainers zich perfect aanvullen. Ze gaan op een gedreven en zeker professionele manier te werk maar ook met de nodige humor. Het was een mooie reis met mezelf die ik zeker voortzet in de Master en Coach – de opleiding is absoluut aan te raden – eigenlijk gewoon een “must” voor iedereen. Groetjes Arien

Arien Peeters - Lees alle ervaringen