SpreekKracht | Impactvol Spreken Met Plezier!

Iedereen die kan spreken is een spreker.

Zo, nu we de basis gelegd hebben, kunnen wij je leren om een (nóg) betere spreker te worden. En dat is handig. Want iedereen moet weleens een presentatie geven of spreken voor een groep. Wist je dat veel mensen daar ontzettend tegenop zien? Wanneer dit extreme vormen aanneemt dan noemen we dit glossofobie. Dat klinkt als angst voor glimmende tijdschriften, maar het is een extreme angst voor het spreken voor groepen. En het komt vaker voor dan je misschien denkt.

Gelukkig hoef je geen glossofobie te hebben om mee te doen aan SpreekKracht. Herken je dit (een beetje) bij jezelf? Dat is dus helemaal niet gek. Maar wel zonde.

‘Spreken is niets anders dan denken met geluid.’

– Quintilianus

Beter spreken kun je namelijk gewoon leren. SpreekKracht biedt jou de mogelijkheid om je spreekkwaliteiten aanzienlijk te verbeteren, ongeacht of je voor een publiek staat, presentaties moet geven, of simpelweg je alledaagse communicatie wilt verfijnen. In drie dagen leren wij je de basis zodat jij daarna op jouw manier impactvol en met plezier kunt spreken voor groepen.

Wat je gaat leren:

 • State management

  Leer hoe je comfortabel voor een groep kunt staan en hoe je daar zelf invloed op kunt uitoefenen.

 • Congruentie

  Wie ben jij als spreker? Jezelf hopen wij, want je hoeft niemand na te doen of te werken met trucjes. Wij gaan je leren hoe je ‘gewoon oe eige’ bent, ook wanneer je spreekt voor publiek.

 • Impact

  Hoe zorg je ervoor dat je verhaal impact maakt? We gebruiken technieken uit NLP en storytelling om er een verhaal van te maken dat blijft plakken. Implakt noemen we dat. Het gaat ook over verbinding maken met je publiek.

 • Meters

  Doen is de beste manier van leren. Echt beter wordt je meter voor meter! Meters maken dus en dat betekent veel oefenen tijdens en buiten de training. Feedback krijgen en daarmee jezelf en je verhaal beter maken.

 • Plezier

  Soms nemen we onszelf (en onze angsten) iets te serieus. Wij leren je om lol te krijgen in het spreken voor anderen. Het kan namelijk ook mét plezier.

 • Individuele aandacht

  Onze trainingen worden aangepast aan jouw unieke behoeften en doelen, met persoonlijke coaching en feedback.

De training

De training SpreekKracht duurt drie dagen*. De eerste twee dagen leggen we de basis en oefenen we met elkaar. We maken gebruik van videobegeleiding en feedback. In de periode daarna werk je aan je eigen presentatie. De derde dag zetten we de puntjes op de i en ben jij helemaal klaar voor jouw eindpresentatie.

SpreekKracht is geschikt voor een breed scala aan deelnemers, ongeacht je huidige vaardigheidsniveau. Of je nu al regelmatig een presentatie geeft en je presentatievaardigheden wil verfijnen, of je spreken voor groepen nog uit de weg gaat, maar stiekem een verlangen hebt om het toch te gaan doen, of simpelweg omdat je het vertrouwen wil vergroten bij het spreken in openbare situaties, onze training is toegankelijk voor jou.

Deze pagina geldt ook als inschrijfformulier. Wanneer je je wil inschrijven, dan vind je onderaan deze pagina het inschrijfgedeelte.

* In drie dagen leggen we de basis en kun je vol vertrouwen een presentatie geven. We leiden je in drie dagen niet op tot trainer. Geef je cursussen/ trainingen/ workshops of wil je dit graag gaan doen en wil je daar beter in worden? Dan kun je na het volgen van SpreekKracht onze trainersopleiding volgen. Hierin leiden we je op tot professioneel trainer en leren we je alles over het ontwikkelen en uitvoeren van een goede training. Wij leren je alle tools en technieken vanuit jaren onderwijservaring. Neem contact met ons op voor meer info.

 

Impressie

Zij gingen je voor

Stephanie Verspeek

Kevin en Cindy zijn twee zeer deskundige trainers die je in een veilige, fijne sfeer meenemen om uit te leggen, te ervaren en eigen te maken. Ze gebruiken hierbij hun eigen ervaringen en geven duidelijke voorbeelden uit de praktijk. Dit alles combineren ze met een goede dosis humor. De prettige samenwerking tussen Kevin en Cindy zorgt er daarnaast voor dat je je gehoord voelt en eruit haalt wat voor jou belangrijk is.

Linda van Ruth - Prijs

Niet eerder hing ik bij een trainer/coach zo aan zijn lippen wanneer hij aan het vertellen was. Vanaf dag 1  bleef hij me boeien met zijn veelvoud aan kennis, humor en zelfspot. Hij weet wanneer jij dat duwtje in de rug nodig hebt of juist een behoefte hebt aan een andere aanpak. Hij heeft ervoor gezorgd dat mijn belemmeringen weg zijn en mij de hulpbronnen gegeven die ik nodig heb om mijn leven te leven zoals ik dat wil. Dank je Kevin!

Marianne Driessen

Cindy heeft een heel eigen stijl van trainen. Ze kent haar theorieën (o.a. NLP), maar weet die kennis zo te presenteren dat je als deelnemer direct iets toepasbaars in handen hebt. Alles is gericht op het doen en leren door ervaren. Ze is toegankelijk, speels en praktisch. Volop persoonlijke verhalen, geen flauwekul en niet onnodig ingewikkeld doen. En wanneer ik het over Cindy als trainer heb, dan kan ik niet anders dan ook haar samenwerking met Kevin te benoemen. Staan zij samen voor een groep, dan is 1 en 1 ineens 3. Ze vullen elkaar aan op bijvoorbeeld stijl, energie, man/vrouw, humor, en stuwen elkaar zo kwalitatief omhoog. Als Cindy en Kevin samen trainen spat het plezier er vanaf, en de deelnemers doen gewoon mee op dat feest.

Stefan Greve

Cindy is een trainer waar je als cursist je jezelf direct op je gemak voelt. Professioneel, kundig en vol overgave straalt ze één en al energie uit in dat wat ze overbrengt. Zij kan uit een grote poel van ervaringen kiezen om te verduidelijken en een flinke dosis humor geeft haar uitleg die push dat het goed blijft hangen. Ik heb voor haar in haar rol als trainer maar zeker ook voor haar als mens heel groot respect.

Investeer in jezelf!

Je communicatieve vaardigheden vormen een onmisbare troef in zowel je persoonlijke als professionele leven. Investeer in jezelf en ontdek hoe SpreekKracht je kan helpen om uit te blinken in elke spreekgelegenheid, terwijl je een blijvende impact maakt met je woorden.

De investering in jezelf voor het volgen van de training SpreekKracht is inclusief alles. Daarmee bedoelen we de training en begeleiding door twee ervaren trainers, alle materialen, onbeperkt koffie, thee, water, koekjes, een lekkere lunch en natuurlijk een certificaat. Onze opleidingen zijn vrijgesteld van BTW. Wanneer je je wil inschrijven, dan vind je onderaan deze pagina het inschrijfgedeelte. De training gaat van start bij minimaal 8 deelnemers. Deze pagina geldt ook als inschrijfformulier.

De investering is € 645,- (vrijgesteld van BTW) en inclusief alles.

Vroegboektarief tot 20 november 2023

€ 595

Standaardtarief

€ 645

Wil je een volledig NLP traject bij ons volgen? Neem dan contact op en informeer naar de mogelijkheden!

Data:

SpreekKracht | impactvol spreken mét plezier duurt drie dagen. Eén blok van twee dagen op zaterdag en zondag en enkele weken later een dag op zaterdag. We beginnen om 09.30 uur en werken tot ongeveer 16.30 uur.

 • zaterdag 20 januari 2024
 • zondag 21 januari 2024
 • zaterdag 2 maart 2024

Veelgestelde vragen over SpreekKracht

Kan ik meedoen zonder ervaring met NLP?

Ja hoor, SpreekKracht is voor iedereen geschikt die goed wil leren spreken voor anderen op een comfortabele manier en mét plezier. Twijfel je nog of heb je nog vragen? Dan kun je het beste even contact met ons opnemen. Dan kijken we of de inhoud van het programma en jouw verwachtingen een match zijn.

Wil je liever informatie over NLP? Kom dan naar onze volgende gratis online NLP infoavond.

Waar vindt de training plaats?

Voor de training SpreekKracht gebruiken we de trainingsruimte in Eindhoven zuid (Stratum), die zich bevindt in een vooroorlogs voormalig schoolgebouw uit 1938, waar nu diverse ondernemers hun kantoor of atelier hebben. We hebben een binnenplaats, zitten vlakbij het bos, er is een bushalte voor de deur en je kunt er gratis parkeren. Na inschrijving sturen we je het exacte adres.

Is het mogelijk om eerst persoonlijk kennis te maken met CapitalHEROES?

Uiteraard is het mogelijk om eerst (online) kennis te komen maken met ons en onze werkwijze. Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.

Heb je interesse in een NLP opleiding? Wij organiseren regelmatig een gratis infoavond. Wij laten je de kracht van NLP ervaren, je maakt kennis met de trainers en krijgt een goed beeld van onze manier van werken.

Kijk hier voor meer informatie en om je aan te melden voor de eerstvolgende NLP infoavond.

Start SpreekKracht

zaterdag 20 januari 2024

20+ reviews over CapitalHEROES

Reviews op Trustpilot

Verrijking training NLP Practitioner

In juli de NLP Practitioner afgerond bij CapitalHEROES. Zorgvuldig uitgezocht en achteraf was/is het een perfecte keuze geweest. Het is een trainingsinstituut waar de trainers zich perfect aanvullen. Ze gaan op een gedreven en zeker professionele manier te werk maar ook met de nodige humor. Het was een mooie reis met mezelf die ik zeker voortzet in de Master en Coach – de opleiding is absoluut aan te raden – eigenlijk gewoon een “must” voor iedereen. Groetjes Arien

Arien Peeters - Lees alle ervaringen