Wat is NLPlay?

Heb je (ooit) een NLP opleiding gevolgd of ben je daar nu mee bezig en zoek je een leuke en laagdrempelige manier om je kennis en skills op peil te houden? Of vind je het gewoon leuk om met NLP bezig te zijn in een informele setting?

Wij geloven dat leren leuk is. NLPlay is bedoeld voor iedereen die het leuk vindt om op een speelse manier aan de slag te gaan met NLP. Dat nemen we vrij letterlijk door het spelen van één of meerdere NLsPellen. We koppelen er ook altijd wat theorie aan zodat die ook weer wordt opgefrist. Wat dacht je van een levensgroot NLP bordspel of een potje META-mikado?

Dus vind je het leuk om spelenderwijs met NLP bezig te zijn, kom dan gezellig een avondje NLPlayen. Heb je nog geen voorkennis van NLP, neem dan toch contact met ons op. De meeste NLPlay avonden zijn namelijk ook heel geschikt om kennis te maken met de kracht van NLP.

Impressie

Data

NLPlay wordt een paar keer per jaar georganiseerd. De eerstvolgende editie is op 29 februari 2024 van 19.30 uur tot 22.00 uur in Eindhoven.

Investering

Je betaalt voor NLPlay slechts €33,- inclusief koffie & thee, koekjes en alle materialen.

Deze pagina geldt ook als inschrijfformulier. Wanneer je je wil inschrijven, dan vind je onderaan deze pagina het inschrijfgedeelte.

NLPlay gaat door bij minimaal 8 aanmeldingen.

Wil je een volledig NLP traject bij ons volgen? Neem dan contact op en informeer naar de mogelijkheden!

Zij gingen je voor

Gré IJntema

Jullie weten niet wat je hebt gemist. Gisteren een geweldig leuke avond gehad met NLPlay. Echt een aanrader, gewoon doen :-). Ik ga de master ook doen, maar NLPlay is gewoon leuk!

Veelgestelde vragen over NLPlay

Kan ik meedoen zonder ervaring met NLP?

Meestal wel, alleen ligt dat aan de inhoud van de avond. NLPlay is bedoeld voor iedereen die (ooit) een NLP training of opleiding heeft gevolgd. Bij ons of ergens anders.

We gaan uit van bepaalde basiskennis. Heb je nog geen NLP ervaring, dan kun je het beste even contact met ons opnemen. Sommige NLPlay avonden zijn namelijk wél heel geschikt als je nog geen NLP voorkennis hebt.

Wil je liever eerst informatie over NLP? Kom dan naar onze volgende gratis online NLP infoavond.

Wat is het verschil met een 'normale' NLP training?

We gaan tijdens NLPlay geen nieuwe onderwerpen behandelen. Veel bekende NLP onderwerpen komen voorbij maar in een andere vorm! Spelenderwijs leer je makkelijker dan je dacht. Verwacht geen lange theorie en uitleg, wij zullen je in beweging brengen!

Waar vindt NLPlay plaats?

Voor NLPlay gebruiken we de trainingsruimte in Eindhoven zuid, die zich bevindt in een prachtig vooroorlogs voormalig schoolgebouw uit 1938, waar nu diverse ondernemers hun kantoor of atelier hebben. We hebben een binnenplaats, zitten vlakbij het bos, er is een bushalte voor de deur en je kunt er gratis parkeren. Na inschrijving sturen we je het exacte adres.

Start NLPlay

woensdag 15 mei 2024

20+ reviews over CapitalHEROES

Reviews op Trustpilot

Verrijking training NLP Practitioner

In juli de NLP Practitioner afgerond bij CapitalHEROES. Zorgvuldig uitgezocht en achteraf was/is het een perfecte keuze geweest. Het is een trainingsinstituut waar de trainers zich perfect aanvullen. Ze gaan op een gedreven en zeker professionele manier te werk maar ook met de nodige humor. Het was een mooie reis met mezelf die ik zeker voortzet in de Master en Coach – de opleiding is absoluut aan te raden – eigenlijk gewoon een “must” voor iedereen. Groetjes Arien

Arien Peeters - Lees alle ervaringen