Visualiseer en manifesteer jouw mooiste jaar!

Everything is created twice, first in the mind and then in reality.”

~Robin S. Sharma

Hoe wil je dat het nieuwe jaar er voor jou uitziet? Hoe zorg je ervoor dat het een geweldig jaar wordt? Het begint met nu contact te maken met jouw doelen, dromen en verlangens voor 2024. Niet alleen bedacht vanuit je hoofd maar door de meerdere intelligenties van je lichaam op elkaar af te stemmen en de wijsheid van je hoofd, hart en buik met elkaar te integreren.

Het maken van een visionboard is een krachtig instrument om uiting te geven aan jouw intentie en de start van het nieuwe jaar is hét moment om dit te doen. Daarom organiseer ik (Cindy) wederom de workshop Vision Jump.

We maken een sprong de toekomst in om te ontdekken wat er ontdekt mag worden. Ik ga ervoor zorgen dat je niet alleen naar huis gaat met een mooi visionboard waar je blij van wordt, maar ook dat vanuit alignement jouw toekomst naar je toe trekt. Dat waar jij naar verlangt is er al en kan dan naar je toe komen.

Lekker een avondje afdalen van je hoofd naar je hart en aan de slag! Dus doe je gezellig mee op dinsdag 16 januari?

De avond begint om 19.00 uur (inloop vanaf 18.45 uur) en duurt tot ongeveer 22.15 uur.

Deze pagina geldt ook als inschrijfformulier. Wanneer je je wil inschrijven, dan vind je onderaan deze pagina het inschrijfgedeelte.

Impressie

Data

[VOL] Dinsdag 16 januari 2024.  Je kunt je alleen nog maar aanmelden voor de wachtlijst.

De workshop duurt van 19.00 tot ongeveer 22.15 uur en is in Eindhoven.

Investering

Je betaalt slechts €33,- inclusief de begeleiding, koffie & thee, koekjes en alle materialen. Deze pagina geldt ook als inschrijfformulier. Wanneer je je wil inschrijven, dan vind je onderaan deze pagina het inschrijfgedeelte.

Wil je een volledig NLP traject bij ons volgen? Neem dan contact op en informeer naar de mogelijkheden!

Veelgestelde vragen over Vision Jump 2024

Kan ik meedoen zonder ervaring met NLP?

Jazeker! Deze workshop is geschikt voor iedereen die toe is aan een avond voor zichzelf en bereid is om zich open te stellen. Voorkennis en/ of ervaring met NLP is niet nodig.

Waar vindt de workshop Visionboard plaats?

Voor deze workshop gebruiken we de trainingsruimte in Eindhoven zuid, die zich bevindt in een prachtig vooroorlogs voormalig schoolgebouw uit 1938, waar nu diverse ondernemers hun kantoor of atelier hebben. We hebben een binnenplaats, zitten vlakbij het bos, er is een bushalte voor de deur en je kunt er gratis parkeren. Na inschrijving sturen we je het exacte adres.

20+ reviews over CapitalHEROES

Reviews op Trustpilot

Verrijking training NLP Practitioner

In juli de NLP Practitioner afgerond bij CapitalHEROES. Zorgvuldig uitgezocht en achteraf was/is het een perfecte keuze geweest. Het is een trainingsinstituut waar de trainers zich perfect aanvullen. Ze gaan op een gedreven en zeker professionele manier te werk maar ook met de nodige humor. Het was een mooie reis met mezelf die ik zeker voortzet in de Master en Coach – de opleiding is absoluut aan te raden – eigenlijk gewoon een “must” voor iedereen. Groetjes Arien

Arien Peeters - Lees alle ervaringen