Iedereen is uniek. En iedereen moet de held in zichzelf kunnen ontdekken en daarnaar kunnen leven. De afgelopen jaren hebben veel mensen ons gevonden en daar zijn we heel erg trots op. Mensen zoals jij die bewust kozen voor persoonlijk leiderschap. En wanneer daarvoor kiest zetten wij je aan om in actie te komen. Dat is wat we doen. En dat is waar wij van aan gaan.

We zijn daarom ontzetten blij met jouw verhaal over hoe we dit doen. We vragen daarom heel graag hoe we het hebben gedaan en elke review is van onschatbare waarde voor ons. Daarom zetten wij je graag aan om een review achter te laten! Jouw positieve ervaringen motiveren ons en helpen anderen een weloverwogen keuze te maken om een stap naar persoonlijk leiderschap te zetten.

Klik op de onderstaande link om jouw heldenverhaal achter te laten.

Schrijf een review

34 reviews over CapitalHEROES

Bekijk reviews

Verrijking training NLP Practitioner

In juli de NLP Practitioner afgerond bij CapitalHEROES. Zorgvuldig uitgezocht en achteraf was/is het een perfecte keuze geweest. Het is een trainingsinstituut waar de trainers zich perfect aanvullen. Ze gaan op een gedreven en zeker professionele manier te werk maar ook met de nodige humor. Het was een mooie reis met mezelf die ik zeker voortzet in de Master en Coach – de opleiding is absoluut aan te raden – eigenlijk gewoon een “must” voor iedereen. Groetjes Arien

Arien Peeters - Lees alle ervaringen