NIEUW: de NLP Podcast

Tips, oefeningen, inzichten en meer gratis voor iedereen

Vanaf nu kun je elke week luisteren naar de NLP Podcast. Wij namen het intiatief om in eigen huis een podcast te produceren om heel Nederland te laten horen dat persoonlijk leiderschap tussen je oren zit. Wij zullen elke week een nieuwe aflevering online zetten. De NLP podcast is te beluisteren op Spotify en Apple Music maar ook via soundcloud.

We delen oefeningen, inzichten, tips maar ook interviews, boek ideeën en alles wat bijdraagt aan slim en effectief je hoofd gebruiken. Laat ons weten wat je van de podcast vindt. Heb je vragen, tips of ideeën? Mail ons!

                                                  

 

BLOG: Als ze het een crisis noemen...

22 april 2020

Vorige week keek ik (Cindy), net als velen, naar de persconferentie van Mark Rutte waarin hij het heeft over ‘het nieuwe normaal’ in onze anderhalvemetersamenleving.

Als ik anderhalvemetersamenleving intyp in Word, dan zet de spellingscontrole daar direct een rood golvend streepje onder. Rechtermuisknop: geen spellingssuggesties. Volgens Word bestaat de anderhalvemetersamenleving helemaal niet. Het nieuwe normaal rekent Word wel goed.

Lees hier verder

 

Thuisblijftip 1: NLPleerol

14 april 2020

Deze tip helpt je om meer schijt te hebben aan de dingen die jou niet dienen en zorgt hopelijk voor een glimlach op jouw gezicht. Het geeft je ook iets te doen omdat je natuurlijk binnen blijft zodat we samen corona onder controle krijgen.

Cindy presenteert tip 1: de NLPleerol.

NIEUWS: Onze nieuwe website is live!

1 april 2020

Na maanden voorbereiding gaat vandaag onze vernieuwde website live! We vonden het tijd voor een update zodat jij nog sneller kunt vinden wat je zoekt. Ook in deze vreemde tijd, waarin alles anders is. We zijn trots op het eindresultaat en hopen dat jij hier vindt wat je zoekt. Laat je ons weten hoe de website je bevalt?

BLOG: 'Het is kut en het is oké'

30 maart 2020

Een jaar geleden maakte ik (Cindy) met 11 andere vrouwen een wandeltocht door de Sahara. “Waarom in hemelsnaam”, vroegen sommigen mij vooraf. Dat vond ik een rare vraag, want het leek mij fantastisch. Ik heb persoonlijk geen bucketlist, maar als ik er een had gehad dan had wandelen met een kameel door de Sahara daar zeker op gestaan. Nu was ik al eens naar Santiago gelopen, dus een weekje woestijnwandelen leek mij prima te doen.

Lees hier verder

NIEUWS: Maatregelen Corona-virus

23 maart 2020

In verband met het richtlijnen van het RIVM en het kabinet omtrent het coronavirus zijn onze trainingen, opleidingen en info avonden (voorlopig) uitgesteld tot 1 juni. Wij zullen er alles aan doen onze bijdrage te leveren om de verspreiding van dit virus te verminderen. Met de deelnemers van de lopende groepen maken we afspraken over hoe we verder gaan met deze NLP reis.

  • Het coronavirus verspreidt zich vooral van mens op mens via nies- en hoestdruppeltjes. De kans dat je besmet raakt via oppervlakken zoals deurklinken is klein. Deze kans wordt kleiner als je vaak je handen wast.
  • Je kunt de kans op verspreiding flink verkleinen door minstens 1,5 meter afstand te houden van anderen.
  • Een geïnfecteerde persoon besmet gemiddeld twee à drie anderen. De voorzorgsmaatregelen zijn nodig om dit in te dammen.
  • Verreweg de meeste patiënten hebben milde (griepachtige) klachten.
  • Bijna alle sterfgevallen betreffen ouderen of andere kwetsbare personen, zoals hart-, long- of diabetespatiënten. Als iedereen de maatregelen naleeft, verkleint dat hun risico’s.

#staysafe #daslief

BLOG: 'We leven samen mee'

20 maart 2020

Sinds de tweede wereldoorlog heeft Nederland niet eerder zulke heftige maatregelen moeten nemen om een noodtoestand te voorkomen. Het COVID-19 virus kwam eind december over vanuit China naar Europa. Enkele weken geleden was de eerste Corona besmetting in Nederland een feit. En vandaag is dat aantal opgelopen tot 1135. Waarschijnlijk ligt het werkelijke aantal fors hoger.

Drie weken geleden was ik in New York, Broadway, The Music Box Theatre bij de voorstelling ‘Dear Evan Hansen’.

Lees hier verder

NIEUWS: Acht deelnemers ontvangen certificaat Coach foundations

8 maart 2020

Deze acht kanjers volgden met succes module 1 van onze NLP Coach opleiding. Zij verdienden hiermee het certificaat Coach Foundations ondertekend door dr. Richard Bandler, John LaValle en Cindy Peerlings en Kevin Nagtzaam.

Trots op deze top coaches in de dop! Proficiat Sandy, Lisa, Anja, Julika, Nancy, Randy, Peter en Joyce

De volgende Coach Foundations is op 4, 5 en 6 september 2020. En iedereen kan deelnemen! ?

BLOG: 'Leven en vast aan een bungeekoord'

10 oktober 2019

Ik ben klaar. Ik heb een doel bereikt. Een doel dat groter was dan ik ooit dacht. Een doel dat verbonden was met een veel hogere waarde. Een doel waar ik al heel lang aan werk. Een doel wat ik niet gekozen heb maar waar ik wel naar het bereiken van heb verlangd.

Vrijheid en rechtvaardigheid zijn mijn twee gedeelde first position waarden. Dat kan helemaal niet volgens de theorie, maar het werkt voor me dus besloot ik het zo maar te laten. Streven naar vrijheid en rechtvaardigheid of rechtvaardigheid en vrijheid zijn mijn drijfveren. Dat bekt wel lekker hè? Ik heb daar gevoel bij en een bepaalde verwachting.

Lees hier verder

NIEUWS: Acht kersverse NLP Practitioners

8 oktober 2019

Deze acht dames ontvingen vandaag na maanden hard werken hun welverdiende certificaat NLP Practitioner. Van harte gefeliciteerd Sandy, Jara, Marieke, Coco, Daniëlle, Anita, Carola, Irma en Sofie! De volgende NLP Practitioner opleiding start in het najaar van 2020.

BLOG: 'Je hoorde het zelfs in Keulen donderen'

31 augustus 2019

Gewoon een zaterdagavond. Rond half tien. In Aachen. Mijn vriend en ik zaten bij Ghorban, een heerlijke wijnbar en delicatessenzaak, te genieten van een wijntje en het passerende publiek. Nog steeds een van m’n grootste hobby’s.

Op tafel stond een plankje met allerlei oliën en azijnen. Olijfolie extra vierge. Wanneer mooie, rijpe olijven zijn aangekomen in de perserij worden ze eerst gemalen en gekneed waar de specifieke smaak ontstaat. Vervolgens ontstaan de eerste sappen tijdens het persen, helaas is dit sap nog hartstikke bitter en is alles behalve lekker. Om tot het heerlijk ruikende vloeibare goud te komen wat we zo graag willen hebben, wordt het sap gecentrifugeerd, hierdoor scheidt het water zich van de olie en blijf je over met prachtige extra vierge olijfolie.

Lees hier verder