Neuro Linguïstisch Programmeren?

NL..watte?

NLP (of voluit Neuro Linguïstisch Programmeren) is een technologie gebaseerd op mindset, vaardigheden en kennis over de structuur van de subjectieve ervaring en excellent gedrag. NLP is gebaseerd op de breed gedragen vooronderstelling dat elke ervaring een bepaalde structuur heeft. Die structuur kan worden ontleed, veranderd, afgeleerd of juist aan anderen worden geleerd. Dit alles met als doel persoonlijk leiderschap.

Maar wat is NLP nu précies? Dat leggen we je uit in dit artikel.

Lees hier verder

Wat kun je allemaal met NLP?

Herhalen, verdiepen en toepassen

Wat is jouw verhaal? Iedereen heeft een eigen verhaal. En elk verhaal heeft hoogte- en dieptepunten. De kracht is dan ook om niet het verhaal te veranderen, maar te blijven leren om het beter te doen. Niet voor de wereld, of voor ons, maar voor jezelf. Wat kun jij nu doen voor een betere morgen?

Lees in dit artikel alle redenen (die wij kunnen bedenken in elk geval) om NLP te gaan leren en wat je nu eigenlijk precies kunt als je NLP hebt geleerd?

Lees hier verder

NLP in het onderwijs

Leren leren met NLP

Of je nu kinderen of volwassenen onderwijst, leraar zijn biedt soms uitdagingen. Hoe hou jij jezelf en leerlingen gemotiveerd en hoe breng je kennis op een creatieve manier over? Leraar word je om te inspireren, en NLP biedt je de mogelijkheid om alles uit jezelf, je werk en je leerlingen te halen.

Lees hier verder

 

Wat leer je precies in een NLP opleiding?

NLP Practitioner en NLP Masterpractitioner

NLP is voor iedereen. Ben je bereid om te leren, te oefenen en deze vaardigheden te gebruiken. Sta je open voor verandering? Dan is NLP iets voor jou. De technieken van NLP zijn toe te passen bij iedereen tussen de 8 tot 108 jaar. NLP’ers zijn tot hun tanden bewapend met tools, technieken en strategieën om persoonlijk leiderschap te kunnen doen en begrijpen. Misschien is dat ook wel precies waar jij weleens over nagedacht hebt!

Lees hier verder

Hoe kies je een goed NLP instituut?

Vragen, antwoorden en tips

Eindelijk heb je de beslissing gemaakt om een NLP opleiding te gaan doen om meer persoonlijk leiderschap te leren doen, gefeliciteerd!

Misschien raakte je enthousiast omdat een vriendin over NLP vertelde, misschien las je in een boek over NLP of misschien zag je ergens een flyer of googlede je wat. Allemaal goed, en allemaal mooie triggers om meer te willen weten over NLP.

De volgende stap is op zoek naar een opleiding die bij jou past. Wij zeggen vaak ‘NLP is out there’. En dat is ook zo, NLP is overal. Gelukkig maar, hoe meer mensen NLP leren, hoe meer mensen in staat zijn betere beslissingen te maken. NLP boeken vind je echt overal, en opleidingen kun je overal wel volgen. Maar hoe kies je dan? Natuurlijk is het gemakkelijk voor ons om te zeggen: CapitalHEROES. Maar.. dat is niet een heel zuiver advies. We zullen hier wel een aantal tips geven om jouw keuze beter te maken.

Lees hier verder

En wellicht ben je ook benieuwd naar onze opleidingen? Bekijk hier de NLP Practitioner of NLP Coach opleiding.

20+ reviews over CapitalHEROES

Reviews op Trustpilot

Verrijking training NLP Practitioner

In juli de NLP Practitioner afgerond bij CapitalHEROES. Zorgvuldig uitgezocht en achteraf was/is het een perfecte keuze geweest. Het is een trainingsinstituut waar de trainers zich perfect aanvullen. Ze gaan op een gedreven en zeker professionele manier te werk maar ook met de nodige humor. Het was een mooie reis met mezelf die ik zeker voortzet in de Master en Coach – de opleiding is absoluut aan te raden – eigenlijk gewoon een “must” voor iedereen. Groetjes Arien

Arien Peeters - Lees alle ervaringen