De start van persoonlijk meesterschap

De NLP Master Practitioner gaat verder waar de NLP Practitioner stopt. Wil jij graag een meester worden in communicatie en nóg beter inzicht hebben in de werking van ons brein en menselijk gedrag? Dan is de opleiding tot NLP Master Practitioner zeer geschikt voor jou.

De NLP Master Practitioner is de volgende stap in je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Het logische vervolg op je NLP Practitioner.

In onze NLP Master Practitioner maak je een sprong vooruit in je NLP kennis en vaardigheden. Je ontwikkelt een diepgaand inzicht in iedere vorm van communicatie en gedrag. We gaan aan de slag met waarden, denkstijlen en diepgewortelde overtuigingen. Je voegt nieuwe technieken toe aan je NLP toolbox en je ontwikkelt zelf een succesvolle NLP strategie.

 • Herhaal wat je al weet zodat je een solide basis ontwikkelt om NLP veel beter te integreren.
 • Ga aan de slag met nieuwe tools, technieken, strategieën en toepassingen om alles over NLP te leren.
 • Verdiep jouw kennis en vaardigheden om altijd en overal in staat te zijn NLP te doen.
 • Ontwikkel eigen NLP strategieën op maat voor situaties thuis, op het werk of waar dan ook.

NLP helpt je om betere resultaten te bereiken bij jezelf en anderen, of het nu om je partner, klant, dochter, collega of leidinggevende gaat. NLP leer je op bewust en onbewust niveau. Daarom oefenen we veel in onze opleidingen, gewoon omdat je een vaardigheid beter leert als je die veel oefent. Je kunt hier lezen wat je precies gaat leren in jouw NLP Master Practitioner opleiding.

Samengevat kunnen we zeggen dat je in de NLP Master Practitioner onbewust bekwaam wordt in effectieve communicatie en gedragsverandering. Je leert ingaan op de onbewuste processen en de dieptestructuren in communicatie. Je laat je niet meer afleiden door de omgeving en bepaalt de koers van je eigen leven. Dat noemen wij persoonlijk meesterschap.

Daarom kies je voor de NLP Master Practitioner bij CapitalHEROES:

 • Zeer praktijkgerichte opleiding.
 • Begeleiding door twee ervaren trainers opgeleid door dr. Richard Bandler en John Grinder; de grondleggers van NLP.
 • Kleine groepen van maximaal 20 deelnemers.
 • Inclusief alle benodigde materialen en arrangementskosten, dus geen extra kosten.
 • Internationaal NLP certificaat van The Society of NLP en mede ondertekend door dr. Richard Bandler, co-creator van NLP.
 • Mogelijkheden om direct door te stromen naar de NLP Coach opleiding.

Jij ontvangt na het succesvol afronden van de opleiding het officiële certificaat Licensed Master Practitioner of Neurolinguistic Programming. Jouw certificaat is dan ook uitgegeven door The Society of NLP en ondertekend door de ontwikkelaar van NLP dr. Richard Bandler en licensed NLP trainers Cindy Peerlings en Kevin Nagtzaam. Jouw certificaat is wereldwijd erkend als hét bewijs dat jij de meest actuele en volledige kennis en vaardigheden van NLP in huis hebt. Je mag je vanaf dan NLP Master Practitioner noemen en dat is een resultaat waar je trots op mag zijn.

Deze pagina geldt ook als inschrijfformulier. Wanneer je je wil inschrijven, dan vind je onderaan deze pagina het inschrijfgedeelte.

Impressie

Zij gingen je voor

Ine Dirx - van Veldhoven

Top! Fijne dynamiek tussen Kevin & Cindy, de perfecte samenwerking. Goede uitleg en daarna de vrijheid om zelf te oefenen op je eigen manier. In mijn ogen zijn jullie NLP heroes. Bedankt dat ik van jullie heb mogen legen en genieten tijdens de afgelopen vijf maanden. Ik vind het jammer dat het alweer voorbij is die tijd… Bedankt!

Leo Visser

Jullie aanpak past heel goed bij mij. Goed voorbereid en alle lessen waren energiek. De impact van de lessen was soms heftig voor mij, maar ik heb er heel veel van geleerd. Alles was altijd top geregeld.

Jeanne-Tine van Vonderen

Heel goed en met een mooie persoonlijke insteek. Overall heel happy met jullie als trainers. Ik hoop dat jullie CapitalHEROES nog groter kunnen laten groeien door jullie unieke en persoonlijke aanpak. Ga zo door kanjers en er een perfecte NLP opleiding van. De beste van Zuid-Nederland!

Investering

De investering in jezelf voor het volgen van de NLP Master Practitioner is inclusief alles. Daarmee bedoelen we de training en begeleiding door twee trainers, alle materialen, onbeperkt koffie, thee, water, koekjes, een lekkere lunch in de weekenden en natuurlijk het certificaat uitgegeven door The Society of NLP. Onze opleidingen zijn vrijgesteld van BTW.

Deze pagina geldt ook als inschrijfformulier. Wanneer je je wil inschrijven, dan vind je onderaan deze pagina het inschrijfgedeelte.

Vroegboektarief voor particulieren tot twee maanden voor start van de opleiding

€ 2474,-

Standaardtarief

€ 2624,-

Wil je een volledig NLP traject bij ons volgen? Neem dan contact op en informeer naar de mogelijkheden!

Data NLP Master Practitioner vrijdag/ zaterdag

De looptijd van de NLP Master Practitioner is ongeveer een half jaar met lesblokken van twee dagen op vrijdag en zaterdag van 9.30 tot 16.30 uur. In totaal zijn het tien lesdagen. De studiebelasting buiten de opleiding om is ongeveer twee a drie uur per week. De opleiding is daarom uitstekend te combineren met je werk en jouw privé leven.

De volgende NLP Master Practitioner start in het najaar van 2024. Hieronder vind je alle data.

 • 15 en 16 november 2024
 • 6 en 7 december 2024
 • 17 en 18 januari 2025
 • 14 en 15 februari 2025
 • 21 en 22 maart 2025
 • 1 april 2025 CapitalHERO Night (van 19.00 – 22.00 uur)

Veelgestelde vragen over NLP Master Practitioner

Waarom zou ik nog een NLP Master Practitioner volgen? Is een NLP Practitioner niet genoeg?

Voor sommigen is het volgen van een NLP Practitioner voldoende om NLP te kunnen toepassen in werk en privé. In de NLP Practitioner hebben we het fundament van NLP gelegd waar we in de Master op door bouwen. We verdiepen je kennis en vaardigheden van de reeds geleerde stof uit de NLP Practitioner. Je wordt nog veel beter en flexibeler in het toepassen van NLP. Daarnaast zitten er nog een heleboel nieuwe onderwerpen, modellen en strategieën in de Master die jouw persoonlijk leiderschap naar het niveau van meesterschap tillen.

Ik heb al veel opleidingen gedaan. Kan ik direct instromen in de NLP Master Practitioner?

Voordat je aan de NLP Master Practitioner kunt beginnen, dien je eerst de NLP Practitioner succesvol te hebben afgerond. Om de simpele reden dat in de NLP Practitioner het fundament van NLP wordt gelegd waarop we in de NLP Master Practitioner gaan verder bouwen.

Ik heb de NLP Practitioner bij een ander instituut gevolgd. Kan ik dan de NLP Master Practitioner bij jullie volgen?

Heb je je NLP Practitioner bij een ander instituut gevolgd dat ook aangesloten is bij The Society of NLP, dan is dat meestal geen enkel probleem. We gaan er dan vanuit dat je een kwalitatief goede opleiding hebt gehad.

In alle andere gevallen kun je bij ons de Master Practitioner na een intake volgen. We bekijken dan samen of je nog zaken moet inhalen of bijspijkeren voordat je kunt instromen. Neem hierover even contact met ons op.

Waar vindt de opleiding plaats?

Alle opleidingen en trainingen van CapitalHEROES vinden plaats in Eindhoven, stadsdeel Stratum. Onze trainingsruimte bevindt zich in een prachtig vooroorlogs voormalig schoolgebouw uit 1938, waar nu diverse ondernemers hun kantoor of atelier hebben. We hebben een binnenplaats, zitten vlakbij het bos, er is een bushalte voor de deur en je kunt er gratis parkeren.

Start NLP Master Practitioner

vrijdag 15 november 2024

34 reviews over CapitalHEROES

Bekijk reviews

Verrijking training NLP Practitioner

In juli de NLP Practitioner afgerond bij CapitalHEROES. Zorgvuldig uitgezocht en achteraf was/is het een perfecte keuze geweest. Het is een trainingsinstituut waar de trainers zich perfect aanvullen. Ze gaan op een gedreven en zeker professionele manier te werk maar ook met de nodige humor. Het was een mooie reis met mezelf die ik zeker voortzet in de Master en Coach – de opleiding is absoluut aan te raden – eigenlijk gewoon een “must” voor iedereen. Groetjes Arien

Arien Peeters - Lees alle ervaringen