Stel je eens voor..

 

De held in jezelf

Bij CapitalHEROES geloven we dat iedereen de held in zichzelf kan ontdekken en daarnaar kan leven. Onze missie? Jou voorzien van de tools, inzichten en bewezen strategieën die je nodig hebt om jezelf te ontwikkelen. Wij maken tools, inzichten en bewezen strategieën, zoals NLP, direct toepasbaar. Onze aanpak is dan ook nuchter, actief en met een knipoog. Het kan namelijk ook mét plezier.

 

Een gedeelde passie

Kevin en Cindy hebben in juni 20218 samen CapitalHEROES opgericht vanuit een gedeelde passie voor NLP en persoonlijk leiderschap. Samen hebben zij inmiddels meer dan 40 jaar ervaring in het trainen, coachen en opleiden van anderen. Kevin en Cindy werken samen aan hun missie om hun kennis en ervaring te delen via CapitalHEROES en anderen aan te zetten tot actie.

Cindy en Kevin

Kevin, met zijn achtergrond als NLP Advanced Master Practitioner trainer en coach, heeft meer dan 15 jaar ervaring in zowel de publieke sector als het bedrijfsleven. Zijn benadering is geworteld in het doorbreken van vastgeroeste patronen en het stimuleren van persoonlijk leiderschap. Voor hem draait het om het transformeren van interne ‘verhaaltjes’, omdat hij gelooft dat een verandering in denken leidt tot een verandering in gevoel, gedrag en uiteindelijk resultaat. Cindy, NLP Advanced Master Practitioner, trainer coach, heeft haar eigen persoonlijke reis door NLP doorgemaakt, beginnend met het overwinnen van hyperventilatie en angsten uit haar jeugd. Haar eigen transformatie heeft haar passie aangewakkerd om anderen te helpen hun volledige potentieel te realiseren. Ze is gespecialiseerd in het begeleiden van mensen naar hun persoonlijke en professionele doelen, met een focus op empowerment en zelfregie.

Lees hier meer over onze trainers

Wat we geloven

Onze visie is simpel: iedereen moet de held in zichzelf kunnen ontdekken en daarnaar kunnen leven. We geloven in de kracht van persoonlijke ontwikkeling en de impact die dit heeft op je hele leven. Daarom zijn we hier om je te ondersteunen, te activeren en je op weg te helpen naar een betere versie van jezelf. Onze unieke, prikkelende en humorvolle aanpak biedt jou nuchtere en directe begeleiding, met altijd oog voor jou als individu.

Wat we doen

We hebben geleerd van de besten en delen dit op onze eigen(wijze) manier met jou. In plaats van op een podium te staan en je te vertellen wat je moet leren, laten we je zien hoe je de kwaliteit van jouw leven kunt verbeteren. Zo kun je je zowel persoonlijk als professioneel ontwikkelen. Wij zetten je aan tot verandering, maar jij moet zelf aan de bak. Makkelijker kunnen we het niet maken, wel leuker! Onze opleidingen en trainingen zijn allesbehalve saai; geen stoffige schoolbanken, maar informele en leuke lessen waarin jij zelf aan de slag gaat.

Bij CapitalHEROES creëren we een ondersteunende leeromgeving door in kleine groepen te werken, zodat je het meeste uit de opleidingen kunt halen. We maken de stof concreet en direct toepasbaar, zodat je er meteen mee aan de slag kunt. Wij zeggen gewoon waar het op staat, waardoor je sneller leert en kunt gebruiken wat je hebt geleerd. Dit betekent dat we je dezelfde waardevolle kennis bieden als anderen, maar dan in een kortere tijd.

Bij CapitalHEROES draait alles om jou. Zet je aan en ontdek de held in jezelf!

Artikelen en blogs

In-company maatwerk nodig?

Wij komen naar jou!

Wij verzorgen op verzoek maatwerkoplossingen voor organisaties en bedrijven. Wij werkten onder andere eerder aan projecten voor Rabobank, Politie, Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegendheid, DSV, Stage Entertainment Nederland, Aldi, Van Wijlen, diverse gemeenten en vele anderen.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, we denken graag met je mee!

 

 

34 reviews over CapitalHEROES

Bekijk reviews

Verrijking training NLP Practitioner

In juli de NLP Practitioner afgerond bij CapitalHEROES. Zorgvuldig uitgezocht en achteraf was/is het een perfecte keuze geweest. Het is een trainingsinstituut waar de trainers zich perfect aanvullen. Ze gaan op een gedreven en zeker professionele manier te werk maar ook met de nodige humor. Het was een mooie reis met mezelf die ik zeker voortzet in de Master en Coach – de opleiding is absoluut aan te raden – eigenlijk gewoon een “must” voor iedereen. Groetjes Arien

Arien Peeters - Lees alle ervaringen