We have a dream...

Kevin en Cindy richtten samen CapitalHEROES op vanuit een gedeelde visie op training en coaching en passie voor NLP

“Wij vinden het belangrijk dat elk programma een totaalbeleving is zonder nonsens. Praktische programmas met voldoende theoretische onderbouwing.  Onze programmas zijn opgebouwd rondom vier eenvoudige principes; je leert iets, je hebt een inzicht, je hebt ervaren en je hebt gelachen. Vergis je niet, lachen is een essentieel onderdeel van verandering. Je brein verandert chemisch als je lacht.

Wij zijn authentiek, inspirerend en soms een tikje provocatief met als doel om jou verder te brengen en we geven jou het vertrouwen en respect dat je nodig hebt om beter te worden in alles. Samen hebben we meer dan 30 jaar ervaring in het geven van trainingen en opleidingen en in coaching. Daarnaast blijven wij elk jaar zelf studeren om zo de allerbeste kwaliteit te kunnen garanderen.

Al onze opleidingen en trainingen werken met ons eigen unieke concentrisch leerconcept waardoor je razendsnel leert en ontwikkelt. Herhalen, verdiepen en toepassen zijn onze drie kernwoorden. Onze opleidingen en trainingen zijn zo ontwikkeld dat je vaardigheden leert en ook een transformatie doormaakt.

Een impressie van onze opleidingen

Lees hier onze blogs

Kevin Nagtzaam

NLP Trainer & Coach

Kevin is NLP™ Advanced Master Practitioner, NLP™ Coach, internationaal erkend NLP™ trainer en een van de handjevol licensed NLP™ Coaching trainers in Nederland en is onder andere opgeleid door de grondlegger van NLP™, dr. Richard Bandler, John LaValle, Kathleen LaValle, Robert Dilts, Paul McKenna, Alessio Roberti en vele anderen. Kevin traint door heel Nederland. Ook de overheid maakt graag gebruik van zijn diensten. Hij is thuis in vele coachingsmethodieken en is naast NLP onder andere opgeleid in kerntransformatie, hypnose en IEMT. Kevin studeerde bedrijfskunde en is sinds 2006 actief als trainer, life- en teamcoach.

Met zijn ruim 15 jaar ervaring bij de overheid, in het bedrijfsleven en met persoonlijke ontwikkeling is hij vastbesloten de regels van het leven te tarten. Kevin is bedreven in de wetenschap van taboewoorden. Hij doet alles om door patronen te breken. Iedereen mag weten dat alles wat je denkt altijd maar een verhaaltje is. Als je de verhaaltjes in je hoofd verandert, verandert je gevoel. Als je gevoel verandert, verandert je gedrag en als je gedrag verandert, krijg je een ander resultaat. Dát is voor hem persoonlijk leiderschap.  

‘Jij hoeft niet uit te blinken als je dat niet wilt. Je bent goed zoals je bent, en dat klinkt heel saai, maar het is wel waar. Maar als je wel wilt en je doet het niet, moet je bij mij zijn. Jij bent je eigen superheld. Laat de wereld weten wie jij bent, je verdient het’

Kevin is NLP Trainer en volledig gelicenseerd door The Society Of NLP en is daarnaast in het bezit van de volgende certificaten:
 • Licensed NLP™ Practitioner
 • Licensed NLP™ Master Practitioner
 • Licensed NLP™ Advanced Master Practitioner
 • Licensed NLP™ Coach
 • Licensed NLP™ Trainer
 • Licensed NLP™ Coach Trainer

Cindy Peerlings

NLP Trainer & Coach

Cindy is NLP™ Advanced Master Practitioner, NLP™ Coach en internationaal erkend NLP™ trainer en is onder andere opgeleid door de grondleggers van NLP™, dr. Richard Bandler en John Grinder. Daarnaast volgde zij training van John LaValle, Kathleen LaValle, Paul McKenna, Kate Benson, Tony Robbins, Robert Dilts, John Grinder en vele anderen. Zij heeft door haar jarenlange ervaring als docent ruime kennis van diverse didactische modellen en met het ontwikkelen van onderwijs. Cindy is ook opgeleid als mBIT Coach en Body Mind Release therapeut.

Cindy heeft er haar specialiteit van gemaakt om jou te begeleiden bij het realiseren van jouw doelen zodat jij het maximale uit jezelf, je leven en je bedrijf of carrière kunt halen. Toen zij een klein meisje was, dacht ze dat het een kwestie van tijd was voordat zij ontdekt zou worden. De werkelijkheid verliep anders… als tiener werd zij juist steeds onzekerder en ontwikkelde zij een ongezonde relatie met eten en leed zij aan hyperventilatie en allerlei angsten.

‘Toch was er nog altijd een stemmetje dat me zei dat het leven niet zo hoefde te zijn. Ik kwam in aanraking met NLP en loste als eerste mijn hyperventilatie op. Daarna ging ik aan de slag met mijn angsten. Sindsdien is mijn motto ‘je kunt meer dan je denkt’. Tijdens mijn eigen NLP opleidingen ontdekte ik mijn grootste passies: mensen leren hoeveel potentieel ze in zich hebben en hoe ze dat kunnen aanwenden om zelf de regie te kunnen terugpakken in hun leven.” 

Cindy is NLP Trainer en volledig gelicenseerd door The Society Of NLP en is daarnaast in het bezit van de volgende certificaten:
 • Licensed NLP™ Practitioner
 • Licensed NLP™ Master Practitioner
 • Licensed NLP™ Advanced Master Practitioner
 • Licensed NLP™ Coach
 • Licensed NLP™ Trainer
 • Licensed NLP™ Teaching Excellence Practitioner

In-company maatwerk nodig?

Wij komen naar jou!

Wij verzorgen op verzoek maatwerkoplossingen voor organisaties en bedrijven. Wij werkten onder andere eerder aan projecten voor Rabobank, Politie, Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegendheid, DSV, Stage Entertainment Nederland, Aldi, Van Wijlen, diverse gemeenten en vele anderen.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, we denken graag met je mee!

 

 

34 reviews over CapitalHEROES

Bekijk reviews

Verrijking training NLP Practitioner

In juli de NLP Practitioner afgerond bij CapitalHEROES. Zorgvuldig uitgezocht en achteraf was/is het een perfecte keuze geweest. Het is een trainingsinstituut waar de trainers zich perfect aanvullen. Ze gaan op een gedreven en zeker professionele manier te werk maar ook met de nodige humor. Het was een mooie reis met mezelf die ik zeker voortzet in de Master en Coach – de opleiding is absoluut aan te raden – eigenlijk gewoon een “must” voor iedereen. Groetjes Arien

Arien Peeters - Lees alle ervaringen