Kevin Nagtzaam

NLP Trainer & Coach

Kevin is NLP™ Advanced Master Practitioner, NLP™ Coach, internationaal erkend NLP™ trainer en een van de handjevol licensed NLP™ Coaching trainers in Nederland en is onder andere opgeleid door de grondlegger van NLP™, dr. Richard Bandler, John LaValle, Kathleen LaValle, Robert Dilts, Paul McKenna, Alessio Roberti en vele anderen. Kevin traint door heel Nederland. Ook de overheid maakt graag gebruik van zijn diensten. Hij is thuis in vele coachingsmethodieken en is naast NLP onder andere opgeleid in kerntransformatie, hypnose en IEMT. Kevin studeerde bedrijfskunde en is sinds 2006 actief als trainer, life- en teamcoach.

Met zijn ruim 15 jaar ervaring bij de overheid, in het bedrijfsleven en met persoonlijke ontwikkeling is hij vastbesloten de regels van het leven te tarten. Kevin is bedreven in de wetenschap van taboewoorden. Hij doet alles om door patronen te breken. Iedereen mag weten dat alles wat je denkt altijd maar een verhaaltje is. Als je de verhaaltjes in je hoofd verandert, verandert je gevoel. Als je gevoel verandert, verandert je gedrag en als je gedrag verandert, krijg je een ander resultaat. Dát is voor hem persoonlijk leiderschap.  

‘Jij hoeft niet uit te blinken als je dat niet wilt. Je bent goed zoals je bent, en dat klinkt heel saai, maar het is wel waar. Maar als je wel wilt en je doet het niet, moet je bij mij zijn. Jij bent je eigen superheld. Laat de wereld weten wie jij bent, je verdient het’

Kevin is NLP Trainer en volledig gelicenseerd door The Society Of NLP en is daarnaast in het bezit van de volgende certificaten:
 • Licensed NLP™ Practitioner
 • Licensed NLP™ Master Practitioner
 • Licensed NLP™ Advanced Master Practitioner
 • Licensed NLP™ Coach
 • Licensed NLP™ Trainer
 • Licensed NLP™ Coach Trainer

Cindy Peerlings

NLP Trainer & Coach

Cindy is NLP™ Advanced Master Practitioner, NLP™ Coach en internationaal erkend NLP™ trainer en is onder andere opgeleid door de grondleggers van NLP™, dr. Richard Bandler en John Grinder. Daarnaast volgde zij training van John LaValle, Kathleen LaValle, Paul McKenna, Kate Benson, Tony Robbins, Robert Dilts, John Grinder en vele anderen. Zij heeft door haar jarenlange ervaring als docent ruime kennis van diverse didactische modellen en met het ontwikkelen van onderwijs. Cindy is ook opgeleid als mBIT Coach en Body Mind Release therapeut.

Cindy heeft er haar specialiteit van gemaakt om jou te begeleiden bij het realiseren van jouw doelen zodat jij het maximale uit jezelf, je leven en je bedrijf of carrière kunt halen. Toen zij een klein meisje was, dacht ze dat het een kwestie van tijd was voordat zij ontdekt zou worden. De werkelijkheid verliep anders… als tiener werd zij juist steeds onzekerder en ontwikkelde zij een ongezonde relatie met eten en leed zij aan hyperventilatie en allerlei angsten.

‘Toch was er nog altijd een stemmetje dat me zei dat het leven niet zo hoefde te zijn. Ik kwam in aanraking met NLP en loste als eerste mijn hyperventilatie op. Daarna ging ik aan de slag met mijn angsten. Sindsdien is mijn motto ‘je kunt meer dan je denkt’. Tijdens mijn eigen NLP opleidingen ontdekte ik mijn grootste passies: mensen leren hoeveel potentieel ze in zich hebben en hoe ze dat kunnen aanwenden om zelf de regie te kunnen terugpakken in hun leven.” 

Cindy is NLP Trainer en volledig gelicenseerd door The Society Of NLP en is daarnaast in het bezit van de volgende certificaten:
 • Licensed NLP™ Practitioner
 • Licensed NLP™ Master Practitioner
 • Licensed NLP™ Advanced Master Practitioner
 • Licensed NLP™ Coach
 • Licensed NLP™ Trainer
 • Licensed NLP™ Teaching Excellence Practitioner

34 reviews over CapitalHEROES

Bekijk reviews

Verrijking training NLP Practitioner

In juli de NLP Practitioner afgerond bij CapitalHEROES. Zorgvuldig uitgezocht en achteraf was/is het een perfecte keuze geweest. Het is een trainingsinstituut waar de trainers zich perfect aanvullen. Ze gaan op een gedreven en zeker professionele manier te werk maar ook met de nodige humor. Het was een mooie reis met mezelf die ik zeker voortzet in de Master en Coach – de opleiding is absoluut aan te raden – eigenlijk gewoon een “must” voor iedereen. Groetjes Arien

Arien Peeters - Lees alle ervaringen