Op 28 september organiseren we in Eindhoven een live info avond over de IEMT training die op 25 november van start gaat.

IEMT (Integral Eye Movement Therapy) is een krachtige interventie, waarbij oogbewegingen helpen bij transformatie. Hierdoor worden er nieuwe verbindingen in de hersenen gemaakt en vindt er op neurologisch niveau verandering plaats.

Integral Eye Movement Therapy is ontwikkeld door Andrew T. Austin. De infoavond en de IEMT- Practitioner training worden gegeven door Hanneke van der Voort. Zij is officieel erkend door Andrew T. Austin als Trainer van Integral Eye Movement Therapy en is als trainer aangesloten bij „The Association for Integral Eye Movement Practitioners.

Nieuwsgierig en wil je meer weten? Kom dan op 28 september letterlijk en figuurlijk proeven wat de kracht van IEMT is. De workshop duurt van 19.30 uur tot ongeveer 21.30 uur. Meld je hieronder aan. Er zijn geen kosten aan verbonden. Aanmelden betekent wel dat we rekenen op je komst.

Start IEMT infoavond ‘A taste of IEMT’

34 reviews over CapitalHEROES

Bekijk reviews

Verrijking training NLP Practitioner

In juli de NLP Practitioner afgerond bij CapitalHEROES. Zorgvuldig uitgezocht en achteraf was/is het een perfecte keuze geweest. Het is een trainingsinstituut waar de trainers zich perfect aanvullen. Ze gaan op een gedreven en zeker professionele manier te werk maar ook met de nodige humor. Het was een mooie reis met mezelf die ik zeker voortzet in de Master en Coach – de opleiding is absoluut aan te raden – eigenlijk gewoon een “must” voor iedereen. Groetjes Arien

Arien Peeters - Lees alle ervaringen