CapitalHERO Book Club+

De leukste Book Club over persoonlijke ontwikkeling! En omdat alleen Book Club de lading niet dekt met een +, want dit is een Book Club en training in één!

 “Lezen is denken met andermans hoofd.”

Arthur Schopenhauer

Herken jij jezelf hierin…

Regelmatig lees je nieuwe boeken over persoonlijke ontwikkeling en neem je je voor om ze helemaal van A tot Z uit te lezen én natuurlijk alle kennis en nuttige tips uit het boek toe te passen en te integreren in jouw leven…

Het lijkt wel fictie 😉.

Je bent niet de enige. Als je een beetje op mij (Cindy) lijkt, dan slingeren er hele stapels boeken door je huis. Je begint vaak vol enthousiasme met lezen. Je pikt wel wat op, maar de praktische adviezen echt toepassen, komt er op een of andere manier ook niet van.

Daar gaan we verandering in brengen!

Vind je het belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen? Lees jij graag boeken over onderwerpen als persoonlijk leiderschap, NLP, persoonlijke groei, het brein, etc. En vind je het ook zinvol om die kennis te verdiepen, samen met anderen die jouw interesse delen?

Yes! Dan is de CapitalHERO Book Club+ the place to be!

Het concept is simpel:

Iedere vijf/zes weken komen we live samen met een vaste groep. Vooraf lezen we allemaal hetzelfde boek over een onderwerp dat te maken heeft met persoonlijk leiderschap, NLP, persoonlijke groei, het brein, etc.. Ik zorg voor een gespreksleidraad om het boek te bespreken én ik zorg voor een verdiepende oefening om de vertaalslag te maken van de theorie naar jouw praktijk. Dat maakt het meer dan een gewone book club, want we combineren het met een training. Dat is echt een plus (+) om de theorie van het boek te integreren in jouw leven.

Waarom zou je deelnemen?

 • omdat het super leuk is om met andere bookjunkies samen te komen;
 • omdat je die boeken dan ook eindelijk eens helemaal uit gaat lezen;
 • omdat je op deze manier veel meer waarde uit het boek gaat halen;
 • omdat je het boek veel grondiger gaat lezen wanneer je weet dat we er daarna over gaan praten;
 • omdat we elkaar kunnen inspireren;
 • omdat over het boek praten verdiepend en leerzaam is;
 • omdat je de kennis uit het boek zo veel beter kunt onthouden;
 • omdat je op deze manier actief bezig bent met jouw persoonlijke ontwikkeling;
 • omdat we niet alleen gaan praten, maar ook echt aan de slag gaan.

Een hoop ++pluspunten. Dus…waarom zou je niet deelnemen?

“Knowledge is not power. Knowledge is only potential power. Action is power.”

Tony Robbins

Iedere bijeenkomst bestaat uit minimaal de volgende onderdelen:

 • Terugkomen op de actie(s) n.a.v. het vorige boek.
 • Introductie van het gelezen boek.
 • Belangrijkste inzichten, take-outs, tips en tools.
 • Training/ oefening om praktisch aan de slag te gaan met de theorie uit het boek.
 • Vertaling van minimaal één tip of inzicht naar jouw leven = actie!
 • Bepalen volgende boek.

Doe je mee? Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten bij de CapitalHERO Book Club+. Heb je nog vragen? Neem gerust contact met mij (Cindy) op.

Deze pagina geldt ook als inschrijfformulier. Wanneer je je wil inschrijven, dan vind je onderaan deze pagina het inschrijfgedeelte.

Impressie

Zij gingen je voor

Joyce Smeets

Jullie zijn zo een fantastisch team. Zo verschillend maar zo aanvullend. Ik kijk alweer uit naar de volgende opleiding. Jullie zijn verslavend.

Investeer in jezelf!

Book Club+ member wordt je voor een (school) jaar en staan er 8 bijeenkomsten gepland. Daarna beslis je of je door wilt gaan of niet.

De investering in jezelf voor een jaar lidmaatschap (acht bijeenkomsten) van de Book Club+ is: € 299,- (vrijgesteld van BTW) en inclusief alle bijeenkomsten, begeleiding en oefeningen, WhatsApp groep, onbeperkt koffie, thee & lekkers. Exclusief de boeken die we lezen. Je beslist zelf of je de boeken koopt (e-book of hard copy of luisterboek) of leent van de bieb of van iemand die je kent.

De Book Club+ gaat van start bij minimaal 6 deelnemers. Max 10 deelnemers.

Deze pagina geldt ook als inschrijfformulier. Wanneer je je wil inschrijven, dan vind je onderaan deze pagina het inschrijfgedeelte.

Investering

€ 299,-

Wil je een volledig NLP traject bij ons volgen? Neem dan contact op en informeer naar de mogelijkheden!

Book Club+ member wordt je voor een (school)jaar, dat zijn acht bijeenkomsten. Daarna beslis je opnieuw of je door wilt gaan of niet.

Wanneer: op maandagavond om de 5/6 weken.

Tijd: 19.30 – 22.00 uur (bijkletsen met koffie/ thee & koekjes vanaf 19.00 uur)

Data:

Voorjaar 2024 = VOL (29 januari 2024, 4 maart 2024, 15 april 2024, 27 mei 2024, 1 juli 2024)

Instromen kan weer vanaf september 2024*.

 • 2 september 2024
 • 14 oktober 2024
 • 25 november 2024
 • 13 januari 2025
 • 24 februari 2025
 • 7 april 2025
 • 19 mei 2025
 • 30 juni 2025

* Data onder voorbehoud.

Veelgestelde vragen over Book Club+

Kan ik meedoen zonder ervaring met NLP?

Ja hoor, de CapitalHERO Book Club+ is voor iedereen geschikt die interesse heeft in het lezen en bespreken van boeken over persoonlijke groei. Het kan zijn dat we ook een keer een NLP boek lezen, maar ik houd rekening met wel/ geen voorkennis van NLP.

Twijfel je nog of heb je nog vragen? Dan kun je het beste even contact met ons opnemen. Dan kijken we of de inhoud van het programma en jouw verwachtingen een match zijn.

Wil je liever eerst informatie over NLP? Kom dan naar onze volgende gratis online NLP infoavond.

Waar vindt de Book club+ plaats?

Voor de- Book Club+ gebruiken we de trainingsruimte in Eindhoven zuid (Stratum), die zich bevindt in een vooroorlogs voormalig schoolgebouw uit 1938, waar nu diverse ondernemers hun kantoor of atelier hebben. We hebben een binnenplaats, zitten vlakbij het bos, er is een bushalte voor de deur en je kunt er gratis parkeren. Na inschrijving sturen we je het exacte adres.

Is het mogelijk om eerst persoonlijk kennis te maken met CapitalHEROES?

Uiteraard is het mogelijk om eerst (online) kennis te komen maken met ons en onze werkwijze. Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.

Heb je interesse in een NLP opleiding? Wij organiseren regelmatig een gratis infoavond. Wij laten je de kracht van NLP ervaren, je maakt kennis met de trainers en krijgt een goed beeld van onze manier van werken.

Kijk hier voor meer informatie en om je aan te melden voor de eerstvolgende NLP infoavond.

Start Book Club+

maandag 4 maart 2024

20+ reviews over CapitalHEROES

Reviews op Trustpilot

Verrijking training NLP Practitioner

In juli de NLP Practitioner afgerond bij CapitalHEROES. Zorgvuldig uitgezocht en achteraf was/is het een perfecte keuze geweest. Het is een trainingsinstituut waar de trainers zich perfect aanvullen. Ze gaan op een gedreven en zeker professionele manier te werk maar ook met de nodige humor. Het was een mooie reis met mezelf die ik zeker voortzet in de Master en Coach – de opleiding is absoluut aan te raden – eigenlijk gewoon een “must” voor iedereen. Groetjes Arien

Arien Peeters - Lees alle ervaringen