Wat is NLPlay?

Heb je (ooit) een NLP opleiding gevolgd of ben je daar nu mee bezig en zoek je een leuke en laagdrempelige manier om je kennis en skills op peil te houden? Of vind je het gewoon leuk om met NLP bezig te zijn in een informele setting?

Wij geloven dat leren leuk is. NLPlay is bedoeld voor iedereen die het leuk vindt om op een speelse manier aan de slag te gaan met NLP. Dat nemen we vrij letterlijk door het spelen van één of meerdere NLsPellen. We koppelen er ook altijd wat theorie aan zodat die ook weer wordt opgefrist. Wat dacht je van een levensgroot NLP bordspel of een potje META-mikado?

Dus vind je het leuk om spelenderwijs met NLP bezig te zijn, kom dan gezellig een avondje NLPlayen. Heb je nog geen voorkennis van NLP, neem dan toch contact met ons op. De meeste NLPlay avonden zijn namelijk ook heel geschikt om kennis te maken met de kracht van NLP.

Impressie

Zij gingen je voor

Gre IJntema

Jullie weten niet wat je hebt gemist. Gisteren een geweldig leuke avond gehad met NLPlay. Echt een aanrader, gewoon doen :-). Ik ga de master ook doen, maar NLPlay is gewoon leuk!

Investering

NLPlay is een workshop van één avond en duurt van 19.30 tot 22.00 uur. Je betaalt voor NLPlay slechts €35,- inclusief koffie & thee, koekjes en alle materialen. Betalen gaat via een tikkie.

Standaardtarief (betalen via tikkie)

€ 35,-

Wil je een volledig NLP traject bij ons volgen? Neem dan contact op en informeer naar de mogelijkheden!

Veelgestelde vragen over NLPlay

Kan ik meedoen zonder ervaring met NLP?

Meestal wel, alleen ligt dat aan de inhoud van de avond. NLPlay is bedoeld voor iedereen die (ooit) een NLP training of opleiding heeft gevolgd. Bij ons of ergens anders.

We gaan uit van bepaalde basiskennis. Heb je nog geen NLP ervaring, dan kun je het beste even contact met ons opnemen. Sommige NLPlay avonden zijn namelijk wél heel geschikt als je nog geen NLP voorkennis hebt.

Wil je liever eerst informatie over NLP? Kom dan naar onze volgende gratis online NLP infoavond.

Wat is het verschil met een 'normale' NLP training?

We gaan tijdens NLPlay geen nieuwe onderwerpen behandelen. Veel bekende NLP onderwerpen komen voorbij maar in een andere vorm! Spelenderwijs leer je makkelijker dan je dacht. Verwacht geen lange theorie en uitleg, wij zullen je in beweging brengen!

Waar vindt NLPlay plaats?

Alle opleidingen en trainingen van CapitalHEROES vinden plaats in Eindhoven. We maken gebruik van diverse ruimtes. Voor NLPlay gebruiken we de trainingsruimte die zich bevindt in een prachtig vooroorlogs voormalig schoolgebouw uit 1938, waar nu diverse ondernemers hun kantoor of atelier hebben. We hebben een binnenplaats, zitten vlakbij het bos, er is een bushalte voor de deur en je kunt er gratis parkeren.

Start NLPlay

dinsdag 4 oktober 2022

20+ reviews over CapitalHEROES

Reviews op Trustpilot

Verrijking training NLP Practitioner

In juli de NLP Practitioner afgerond bij CapitalHEROES. Zorgvuldig uitgezocht en achteraf was/is het een perfecte keuze geweest. Het is een trainingsinstituut waar de trainers zich perfect aanvullen. Ze gaan op een gedreven en zeker professionele manier te werk maar ook met de nodige humor. Het was een mooie reis met mezelf die ik zeker voortzet in de Master en Coach – de opleiding is absoluut aan te raden – eigenlijk gewoon een “must” voor iedereen. Groetjes Arien

Arien Peeters - Lees alle ervaringen