Onze NLP opleiding in de regio van Best helpt om de controle over je leven terug te pakken zodat je kunt doen wat je écht wil doen.

NLP trainingen in de omgeving van Best

De NLP-experts in de buurt van Best staan voor je klaar

Neem jij weer graag de controle terug over jouw leven? Bij CapitalHEROES volg je inspirerende NLP-trainingen die jouw potentieel volledig kunnen laten bloeien. Onze NLP-opleidingen genieten internationale erkenning. Bij CapitalHEROES volg je hoogwaardige workshops, trainingen en programma’s op het gebied van effectief persoonlijk leiderschap, NLP en communicatie.

Als jij écht op zoek bent naar andere resultaten, dan is het tijd om anders te handelen. Dit vereist nieuwe kennis, inzichten en vaardigheden. Bij CapitalHEROES zijn we gespecialiseerd in Persoonlijk Leiderschap en NLP. Onze opleidingen in Best en omstreken bieden alle tools die jij nodig hebt om betere resultaten te bereiken.

Naast Best, zijn onze NLP opleidingen te vinden in onder andere regio Vught, Oirschot, Den Bosch, Oisterwijk, Oss Helmond en Tilburg.

NLP Practitioner opleiding in omgeving Best

De start van persoonlijk leiderschap

Kom je uit de buurt van Best en verlang je naar persoonlijke ontwikkeling? Dan is de Basisopleiding NLP Practitioner bij CapitalHEROES de ideale keuze voor jou! NLP biedt mogelijkheden voor iedereen, ongeacht achtergrond of ervaring. Duik tijdens onze NLP Practitioner Training in de omgeving van Best in de kunst van het omzetten van dromen in haalbare doelen en het sturen van jouw eigen levenspad. Overwin obstakels en laat beperkingen of blokkades verdwijnen met behulp van de technieken, tools en strategieën die je in deze basisopleiding leert. Ontwikkel vaardigheden om effectiever en efficiënter te communiceren, zowel met jezelf als met anderen. Verkrijg inzicht in de werking van het brein en vergroot jouw begrip van menselijk gedrag, om zo actief aan de slag te gaan met persoonlijk leiderschap.

Zet de volgende stap met de NLP Master Practitioner opleiding in (regio) Best

Het vervolg van persoonlijk meesterschap

Heb jij jouw certificering van de NLP Practitioner opleiding behaald? Dan staat de NLP Master Practitioner-opleiding in Best voor jou op het programma. Duik dieper in de wereld van gedrag en communicatie. Verrijk jouw kennis en verdiep jouw begrip van menselijk gedrag en communicatie door de focus te leggen op waarden, diepgewortelde overtuigingen en hersenfilters. Ontdek nieuwe technieken en ontwikkel jouw eigen succesvolle strategieën op het gebied van NLP. Deze opleiding stelt je in staat om NLP altijd en in elke situatie toe te passen. Dat noemen wij persoonlijk meesterschap in NLP!

Maak het verschil als professionele NLP-coach met onze NLP Coach opleiding in omgeving Best

Het resultaat van professioneel meesterschap

Wat onderscheidt een standaard coach van een professionele coach? Het draait allemaal om de kwaliteit van de vragen die gesteld worden, het vermogen om moeilijke kwesties aan te pakken en het motiveren van mensen. Bij CapitalHEROES bieden we de NLP Coach opleiding aan voor degenen die al in het bezit zijn van hun NLP Master Practitioner certificering. Met deze opleiding vergaar je alle essentiële kennis en vaardigheden om een succesvolle NLP-coach te worden.

Onderzoek de diverse aspecten van coaching, verdiep je in het Coach Foundations-model en duik in de geschiedenis. Verbind je bestaande kennis van NLP met coaching en leer hoe je coachingstrajecten op de juiste manier opzet. Tijdens de opleiding krijg je de kans om te werken met echte mensen en concrete problemen en doelen, waardoor je in een veilige omgeving kunt oefenen en uiteindelijk een professionele NLP-coach kan worden. Dat noemen wij professioneel meesterschap!

Maar er is meer! Tijdens de gratis business training ontwikkel je jouw eigen businessplan, hierdoor heb je de mogelijkheid om na je opleiding direct het werkveld in te gaan als NLP-coach.

34 reviews over CapitalHEROES

Bekijk reviews

Verrijking training NLP Practitioner

In juli de NLP Practitioner afgerond bij CapitalHEROES. Zorgvuldig uitgezocht en achteraf was/is het een perfecte keuze geweest. Het is een trainingsinstituut waar de trainers zich perfect aanvullen. Ze gaan op een gedreven en zeker professionele manier te werk maar ook met de nodige humor. Het was een mooie reis met mezelf die ik zeker voortzet in de Master en Coach – de opleiding is absoluut aan te raden – eigenlijk gewoon een “must” voor iedereen. Groetjes Arien

Arien Peeters - Lees alle ervaringen