Raak nooit uitgeleerd bij CapitalHEROES in regio Oirschot

Bij CapitalHEROES bieden we meerdere opleidingen aan voor iedereen. Zo zit er altijd een opleiding voor jou tussen, ongeacht van wat je ervaring is op het gebied van NLP. Met onze verschillende NLP opleidingen in regio Oirschot raak je nooit uitgeleerd.

1

NLP Practitioner

De weg naar persoonlijk leiderschap start met de NLP Practitioner™.

Volgende programma start op

Woensdag 22 mei 2024 avondopleiding Vrijdag 11 oktober 2024 vrijdagopleiding Woensdag 20 november 2024 woensdagopleiding
2

NLP Master Practitioner

Na de NLP Master Practitioner™ heeft NLP geen geheimen meer voor jou.

Volgende programma start op

Vrijdag 15 november 2024
3

NLP Coach

Professioneel coachen is een vak. Dat vak leer je in onze NLP Coach™ opleiding.

Word NLP Practitioner in regio Oirschot

De start van persoonlijk leiderschap

Kom je uit de buurt van Oirschot en ben je geïnteresseerd in NLP, maar weet je niet goed waar je moet beginnen. Dan is de NLP Practitioner opleiding van CapitalHEROES perfect voor jou. Deze opleiding is geschikt voor iedereen. Dus ook wanneer je nog geen ervaring hebt met NLP. Tijdens onze NLP Practitioner Training in de regio Oirschot word je aangemoedigd om je dromen te vertalen naar realiseerbare doelstellingen en zelf de regie van je leven te voeren. De technieken, instrumenten en strategieën die je tijdens deze basisopleiding leert, zullen je helpen om obstakels te overwinnen, zodat deze je niet meer blokkeren. Daarnaast werk je in deze opleiding aan je vaardigheden om effectiever en efficiënter te communiceren, zowel met anderen als met jezelf. Je leert hoe het brein werkt en gaat het menselijk gedrag beter kunnen begrijpen. Na het volgen van deze opleiding kun je aan de slag met persoonlijk leiderschap.

Word NLP Master Practitioner in regio Oirschot

Het vervolg van persoonlijk meesterschap

Na het behalen van je NLP Practitioner opleiding kun je ervoor kiezen om verder te leren over NLP. Onze NLP Master Practitioner opleiding in regio Oirschot is dan een mooi vervolg. Hierin duiken we dieper in de wereld van gedrag en communicatie. Je leert alles over het menselijk gedrag en communicatie door te focussen op waarden, diepgewortelde overtuigingen en hersenfilters. Je leert in deze opleiding nieuwe technieken waarmee jij jouw eigen succesvolle strategieën op het gebied van NLP kunt ontwikkelen. Deze opleiding stelt je in staat om NLP altijd en in elke situatie toe te passen. Dat noemen wij persoonlijk meesterschap in NLP!

Word NLP-coach in regio Oirschot

Het resultaat van professioneel meesterschap

Wat onderscheidt een standaard coach van een professionele coach? Het draait allemaal om de kwaliteit van de vragen die gesteld worden, het vermogen om moeilijke kwesties aan te pakken en het motiveren van mensen. Voor degenen die de andere opleidingen hebben gedaan en die nog niet genoeg hebben geleerd over NLP hebben we de NLP Coach opleiding. Hierin leer je alle essentiële vaardigheden en kennis om een succesvolle NLP-coach te worden.

In deze opleiding onderzoek je diverse aspecten van coaching, verdiep je je in het Coach Foundations-model en duik je de geschiedenis in. Je krijgt meteen de kans om in de praktijk ervaring op te doen met echte mensen en concrete problemen en doelen, waardoor je een professionele NLP-coach wordt. Dat noemen wij professioneel meesterschap!

Wij zijn CapitalHEROES: jouw NLP-experts in de buurt van Oirschot

Ben jij klaar om je volledige potentieel te realiseren? Wil jij geïnspireerd en gemotiveerd worden door het volgen van hoogwaardige workshops, trainingen en programma’s op het gebied van persoonlijk leiderschap, NLP en communicatie? Dan is een opleiding van CapitalHEROES perfect voor jou.

In een opleiding van CaptialHEROES in regio Oirschot verkrijg je nieuwe kennis, inzichten en vaardigheden die je nodig hebt om jouw doelen op het gebied van persoonlijk leiderschap te behalen. Naast Oirschot zijn onze NLP opleidingen te vinden in onder andere regio Vught, Best, Oirschot, Oisterwijk, Oss, Den Bosch, Helmond en Tilburg.

 

 

20+ reviews over CapitalHEROES

Reviews op Trustpilot

Verrijking training NLP Practitioner

In juli de NLP Practitioner afgerond bij CapitalHEROES. Zorgvuldig uitgezocht en achteraf was/is het een perfecte keuze geweest. Het is een trainingsinstituut waar de trainers zich perfect aanvullen. Ze gaan op een gedreven en zeker professionele manier te werk maar ook met de nodige humor. Het was een mooie reis met mezelf die ik zeker voortzet in de Master en Coach – de opleiding is absoluut aan te raden – eigenlijk gewoon een “must” voor iedereen. Groetjes Arien

Arien Peeters - Lees alle ervaringen