NLP trainingen in de regio van Helmond

De NLP opleidingen van CapitalHEROES in Helmond en omstreken helpen je om de controle over je leven terug te nemen en jouw diepste verlangens te realiseren.

1

NLP Practitioner

De weg naar persoonlijk leiderschap start met de NLP Practitioner™.

Volgende programma start op

Vrijdag 5 april 2024 vrijdagopleiding
2

NLP Master Practitioner

Na de NLP Master Practitioner™ heeft NLP geen geheimen meer voor jou.

Volgende programma start op

Vrijdag 15 november 2024
3

NLP Coach

Professioneel coachen is een vak. Dat vak leer je in onze NLP Coach™ opleiding.

Volgende programma start op

Vrijdag 12 april 2024

NLP Practitioner opleiding in omgeving Helmond

De start van persoonlijk leiderschap

Streef jij naar persoonlijke ontwikkeling en ben je gevestigd in Helmond of omgeving? Dan is de Basisopleiding NLP Practitioner bij CapitalHEROES op jouw lijf geschreven! NLP is geschikt voor iedereen, ongeacht je achtergrond of ervaring. Tijdens deze boeiende training ontdek je hoe je jouw dromen kunt omzetten in concrete doelen en zelf de koers van jouw leven kunt bepalen. Door het toepassen van de technieken, tools en strategieën die je in deze opleiding leert, zul je obstakels overwinnen en beperkingen doorbreken. Bovendien ontwikkel je effectieve communicatieve vaardigheden die je zowel in je persoonlijke leven als in professionele relaties ten goede zullen komen. Leer het functioneren van het menselijk brein begrijpen, verkrijg diepgaand inzicht in gedragspatronen en ontdek het potentieel van persoonlijk leiderschap door hier actief mee aan de slag te gaan.

Zet de volgende stap met de NLP Master Practitioner opleiding in (regio) Helmond

Het vervolg van persoonlijk meesterschap

Heb jij jouw NLP Practitioner certificering al op zak? Dan wacht de NLP Master Practitioner opleiding in de omgeving van Helmond op jou. Ontdek de wereld van gedrag en communicatie op een dieper niveau. Vergroot je kennis en vergroot je begrip van menselijk gedrag en communicatie door te focussen op waarden, diepgewortelde overtuigingen en hersenfilters. Ontdek grensverleggende technieken en bouw aan jouw eigen succesvolle strategieën binnen het NLP-vakgebied. Deze opleiding geeft jou de mogelijkheid om NLP in elke situatie toe te passen. Bereik persoonlijk meesterschap in NLP!

Maak het verschil als professionele NLP-coach met onze NLP Coach opleiding in omgeving Helmond

Het resultaat van professioneel meesterschap

Wat maakt een gemiddelde coach anders dan een uitstekende coach? Het antwoord ligt in de kwaliteit van de gestelde vragen, het vermogen om complexe problemen aan te pakken en het stimuleren van acties. CapitalHEROES biedt de NLP Coach opleiding aan voor degenen die hun NLP Master Practitioner certificering al behaald hebben. Met deze opleiding verwerf je alle noodzakelijke kennis en vaardigheden om uit te groeien tot een succesvolle NLP-coach.

Verken de diverse facetten van coaching, duik in de geschiedenis en verdiep je in het Coach Foundations-model. Verbind je NLP-kennis met coaching en leer hoe je coachingstrajecten effectief opzet van A tot Z. Gedurende de opleiding krijg je de mogelijkheid om te werken met echte mensen en concrete uitdagingen, waardoor je in een veilige omgeving kunt oefenen en uiteindelijk uitgroeit tot een uitmuntende NLP-coach.

Maar dat is niet alles! Tijdens de gratis business training stel je je eigen businessplan op, zodat je na je opleiding direct aan de slag kunt als NLP-coach in regio Helmond.

De NLP-experts staan voor je klaar in Helmond!

Pak de touwtjes (terug) in handen! Bij CapitalHEROES ontdek je transformerende NLP-trainingen die jouw volledige potentieel blootleggen. Onze internationaal erkende NLP-opleidingen bieden jou hoogwaardige workshops, trainingen en programma’s op het gebied van effectief persoonlijk leiderschap, NLP en communicatie. Als jij écht verlangt naar betere resultaten, is het tijd om een andere koers te varen. Dit vergt nieuwe kennis, inzichten en vaardigheden. Als CapitalHEROES zijn wij gespecialiseerd in Persoonlijk Leiderschap en NLP. Onze opleidingen in de regio van Helmond en omgeving voorzien jou van alle benodigde instrumenten om betere resultaten te behalen.

Naast Helmond, zijn onze NLP opleidingen te vinden in onder andere regio BestDen Bosch, Vught, Oirschot, Oisterwijk, Oss en Tilburg.

20+ reviews over CapitalHEROES

Reviews op Trustpilot

Verrijking training NLP Practitioner

In juli de NLP Practitioner afgerond bij CapitalHEROES. Zorgvuldig uitgezocht en achteraf was/is het een perfecte keuze geweest. Het is een trainingsinstituut waar de trainers zich perfect aanvullen. Ze gaan op een gedreven en zeker professionele manier te werk maar ook met de nodige humor. Het was een mooie reis met mezelf die ik zeker voortzet in de Master en Coach – de opleiding is absoluut aan te raden – eigenlijk gewoon een “must” voor iedereen. Groetjes Arien

Arien Peeters - Lees alle ervaringen