Onze NLP opleidingen

Met een NLP opleiding in regio Oss helpen wij jou om de regie over je eigen leven weer terug te pakken zodat jij kunt doen wat je echt wilt.

1

NLP Practitioner

De weg naar persoonlijk leiderschap start met de NLP Practitioner™.

Volgende programma start op

Woensdag 22 mei 2024 avondopleiding Vrijdag 11 oktober 2024 vrijdagopleiding Woensdag 20 november 2024 woensdagopleiding
2

NLP Master Practitioner

Na de NLP Master Practitioner™ heeft NLP geen geheimen meer voor jou.

Volgende programma start op

Vrijdag 15 november 2024
3

NLP Coach

Professioneel coachen is een vak. Dat vak leer je in onze NLP Coach™ opleiding.

Verschillende erkende NLP opleidingen in regio Oss

In de regio Oss bieden we een paar verschillende NLP opleidingen aan. Zo is er altijd een NLP opleiding die perfect past bij jouw doelen. Op de NLP opleidingen van CapitalHEROES kun je vertrouwen. Al onze NLP opleidingen zijn namelijk erkend. Zo helpen we iedere dag weer mensen op het gebied van persoonlijk leiderschap, NLP en communicatie. Waar kunnen we jou bij helpen?

De NLP Practitioner opleiding: start met persoonlijk leiderschap

De start van persoonlijk leiderschap

Wil je beginnen met meer leren over persoonlijke ontwikkeling en bevind je je in de buurt van Oss? Heb je nog geen ervaring op het gebied van NLP, maar ben je hier wel nieuwsgierig naar? Dan is de NLP Practitioner opleiding in regio Oss perfect voor jou. NLP is er voor iedereen! Daarom bieden we een basisopleiding die toegankelijk is voor iedereen, zodat iedereen de mogelijkheid heeft om zich te ontwikkelen. In deze opleiding leer je technieken, hulpmiddelen en strategieën om obstakels op te lossen, waardoor beperkingen en blokkades je niet meer in de weg staan. Verder leer je hoe je op een hoog niveau effectiever en efficiënter kunt communiceren, zowel met jezelf als met anderen. Daarnaast krijg je inzicht in menselijk gedrag en hoe je brein werkt, waardoor je persoonlijk leiderschap kan gaan doen.

De Master Practitioner opleiding: het vervolg van persoonlijk leiderschap

Het vervolg van persoonlijk meesterschap

Als je de NLP Practitioner opleiding in regio Oss hebt afgerond en verder wilt leren, dan kun je beginnen aan de NLP Master Practitioner opleiding in de regio Oss. Hierin duik je dieper in de wereld van NLP en leer je alles over communicatie en gedrag. Je leert over waarden, breinfilters en diep ingesleten overtuigingen. Na het leren van nieuwe technieken zul je je eigen succesvolle NLP-strategieën kunnen ontwikkelen. Doordat je alles leert over NLP en het ook meteen in de praktijk brengt, kun je na het behalen van deze opleiding NLP inzetten in iedere situatie.

De NLP Coach opleiding: het resultaat van professioneel meesterschap

Het resultaat van professioneel meesterschap

Wat onderscheidt een gemiddelde coach van een uitstekende coach? Het zit in de kwaliteit van gestelde vragen, de bereidheid om uitdagende onderwerpen aan te snijden en het vermogen om actie te stimuleren. Voor degene die onze andere NLP opleidingen in regio Oss hebben behaald en verder willen met NLP is er de NLP Coach opleiding. Hierin leer je alles over coaching en duik je dieper in de geschiedenis. Na deze opleiding combineer je je NLP kennis met coaching, zodat je ook anderen hiermee kunt helpen.

Bereik je volledige potentie met een NLP opleiding in regio Oss

CapitalHEROES is de NLP expert in regio Oss en helpt je graag om jouw volledige potentieel te realiseren. Wil je groeien op persoonlijk en professioneel gebied? Dan is dit het moment voor een NLP opleiding in de regio Oss. Onze NLP opleidingen zijn natuurlijk niet alleen beschikbaar in Oss, maar ook in onder andere regio Best, Den Bosch, Vught, Helmond, Oirschot, Oisterwijk en Tilburg.

20+ reviews over CapitalHEROES

Reviews op Trustpilot

Verrijking training NLP Practitioner

In juli de NLP Practitioner afgerond bij CapitalHEROES. Zorgvuldig uitgezocht en achteraf was/is het een perfecte keuze geweest. Het is een trainingsinstituut waar de trainers zich perfect aanvullen. Ze gaan op een gedreven en zeker professionele manier te werk maar ook met de nodige humor. Het was een mooie reis met mezelf die ik zeker voortzet in de Master en Coach – de opleiding is absoluut aan te raden – eigenlijk gewoon een “must” voor iedereen. Groetjes Arien

Arien Peeters - Lees alle ervaringen