Onze NLP opleidingen

Met een NLP opleiding in regio Oisterwijk helpen wij jou om de regie over je eigen leven weer terug te pakken zodat jij kunt doen wat je echt wilt.

1

NLP Coach

De weg naar persoonlijk leiderschap start met de NLP Practitioner™.

Volgende programma start op

Vrijdag 12 april 2024
2

NLP Practitioner

Na de NLP Master Practitioner™ heeft NLP geen geheimen meer voor jou.

Volgende programma start op

Woensdag 7 februari 2024 woensdagopleiding Vrijdag 5 april 2024 vrijdagopleiding
3

NLP Master Practitioner

Professioneel coachen is een vak. Dat vak leer je in onze NLP Coach™ opleiding.

Volgende programma start op

Vrijdag 15 november 2024

Verschillende NLP opleidingen in regio Oisterwijk

We bieden verschillende NLP opleidingen aan in de buurt van Oisterwijk. Zo ben je nooit uitgeleerd en hebben we altijd een opleiding die perfect voor jou is, ongeacht de ervaring je hebt.

De NLP Practitioner opleiding: een stabiele basis

De start van persoonlijk leiderschap

Ben je erg geïnteresseerd in persoonlijke ontwikkeling en bevind je je in de buurt van Oisterwijk? Heb je nog geen ervaring op het gebied van NLP, maar wil je er wel alles over leren? Dan is de NLP Practitioner opleiding in regio Oisterwijk perfect voor jou. Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. Ook als je nog helemaal geen ervaring hebt op het gebied van NLP. Je leert in deze basisopleiding technieken hoe je obstakels moet oplossen om je zo door niks meer te laten beperken. Je gaat leren communiceren. Niet alleen met anderen, maar ook met jezelf. Daarnaast krijg je een beter beeld van hoe je brein werkt, waardoor je meer inzicht krijgt in menselijk gedrag waardoor je in staat gaat zijn om te groeien in persoonlijk leiderschap.

De NLP Master Practitioner opleiding: groei verder in NLP

Het vervolg van persoonlijk meesterschap

Heb je met succes de practitioner opleiding afgerond, maar ben je nog niet uitgeleerd? Wil je alles leren wat er te leren valt in het mooie vak en wil je aan nog een NLP opleiding in regio Oisterwijk beginnen? Dan is de ideale vervolgstap voor jou de NLP Master Practitioner opleiding. In deze opleiding verbreden we de kennis die je al hebt op het gebied van NLP. We duiken dieper in onderwerpen als waarden, breinfilters en diep ingesleten overtuigingen. Je leert nieuwe technieken en ontwikkelt je eigen effectieve strategie. Je leert alle ins-and-outs van NLP in deze opleiding in regio Oisterwijk zodat je NLP in elke situatie kunt toepassen wanneer je dat wilt. Dit noemen we bij CapitalHEROES ‘persoonlijk meesterschap in NLP’.

De NLP Coach opleiding: help anderen verder groeien

Het resultaat van professioneel meesterschap

Wat onderscheidt een gemiddelde coach van een uitstekende coach? Het zit in de kwaliteit van gestelde vragen, de bereidheid om uitdagende onderwerpen aan te snijden en het vermogen om actie te stimuleren. De NLP Coach opleiding in regio Oisterwijk is bestemd voor degenen die hun NLP Master Practitioner opleiding hebben behaald en verder willen met NLP.

In deze opleiding ontdek je diverse gebieden binnen coaching en duik je dieper in de geschiedenis. Je leert je NLP kennis combineren met coaching zodat je er ook anderen mee kunt helpen. In de opleiding werk je met echte problemen en doelen, waardoor je veel ervaring op doet. Zo groei jij uit tot een uitstekende NLP Coach. Dat noemen wij ‘professioneel meesterschap’.

CapitalHEROES is jouw NLP expert in regio Oisterwijk

Wil jij ook je volledige potentieel realiseren? CapitalHEROES is de NLP expert in regio Oisterwijk en helpt je hier graag mee verder. Als je wilt groeien op persoonlijk en professioneel gebied, dan helpen we je graag verder met een van onze NLP opleidingen in regio Oisterwijk. Al onze NLP opleidingen zijn erkend. CapitalHEROES is dus jouw betrouwbare bron van nieuwe kennis en vaardigheden. Zo helpen we iedere dag weer mensen groeien op het gebied van persoonlijk leiderschap, NLP en communicatie. Waar kunnen we jou bij helpen?

Onze NLP opleidingen zijn niet alleen in Oisterwijk te volgen, maar ook in onder andere regio Best, Den Bosch, Vught, Helmond, Oirschot, Oss en Tilburg.

20+ reviews over CapitalHEROES

Reviews op Trustpilot

Verrijking training NLP Practitioner

In juli de NLP Practitioner afgerond bij CapitalHEROES. Zorgvuldig uitgezocht en achteraf was/is het een perfecte keuze geweest. Het is een trainingsinstituut waar de trainers zich perfect aanvullen. Ze gaan op een gedreven en zeker professionele manier te werk maar ook met de nodige humor. Het was een mooie reis met mezelf die ik zeker voortzet in de Master en Coach – de opleiding is absoluut aan te raden – eigenlijk gewoon een “must” voor iedereen. Groetjes Arien

Arien Peeters - Lees alle ervaringen